ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!


ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ: ΜΟΥΦΕΣ-ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΚΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΠΑΝΤΟΥΦΛΕΣ...(Ολίγων έχοντων και κατέχοντων)

Σε αυτό το άρθρο θα επιθυμούσαμε να ασχοληθούμε και να απαντήσουμε, σύν τοις άλλοις, στο κάτωθι άρθρο: ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΑ ΚΕΑ.
Επειδή, κάποιοι κύριοι(και ευτυχώς όχι όλοι) εξακολουθούν να προσπαθούν να μας πείσουν για κάποια πράγματα και δεν λένε να ΜΑΘΟΥΝ απο τις ΤΑΠΕΣ του πρόσφατου παρελθόντος, τους επισημαίνουμε τα κάτωθι:


1) Όσον αφορά αυτό, που γράφηκε : <<ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ ΚΕΑ>> έχουμε να πούμε τα εξής:
Κύριοι εάν επιθυμούσατε να είστε ακριβόλογοι και όχι απλώς και μόνο να ΓΛΕΙΨΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΛΟΓΗΣΕΤΕ τα γένια των απαίδευτων, αστράτευτων και παντελώς εκτός Ειδικών Δυνάμεων νοοτροπιας κ.<> και κ.<>, θα έπρεπε να αναγράψετε το εξής :<<Για να διαβάσουν κάποιοι, ποιό ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ είναι το πραγματικό έργο των Κέα>>.
2) Μήπως θα μπορούσε να μας πεί, ο κ.Νισιανάκης και η ΟΥΡΑ του από 5-6 γλειφτράκια(Ρυπαρή μειοψηφία ευτυχώς!), έστω και ΜΙΑ περίπτωση που να προσέφερε ο κ.Νισιανάκης και ο κ. Σκοπελίτης ουσιαστικό έργο με απτά και επι της ουσίας ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ?
Μήπως τότε στην περιβόητη επιχείρηση με την κωδική ονομασία <<Π.Α.Τ.Α.Τ.Α>>, που ο κ.Νισιανακης πυροβολούσε μέσα στη θάλασσα αδίστακτους ληστές τραπεζών, οι οποιοι είχαν προφανώς μεταμορφωθεί ΣΕ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ, τη στιγμή, που οι πραγματικοί(Άν ποτέ είχαν υπάρξει), είχαν φτάσει στην Αιτολωακαρνανία και ακόμη παραπέρα μέχρι να στροφάρει κάποιος...
Δεν θα ήταν καλύτερα να έριχνες τίποτα δόλωμα με ψωμοτύρι ή έστω κανα μασούρι δυναμίτη βρε αδερφάκι μου, μπάς και φανεί τίποτα φώς...?
3) Μήπως θα έπρεπε η εν λόγω ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ-ΠΑΠΑΤΖΑ να γινότανε σε τίποτα μηχανήματα Χ-ΡΑΥ ή σε καμιά ΠΥΛΗ ΚΛΠ? Μπάς και είχε και λίγο σχέση με την κατάντια στην οποία έχουν καταδικάσει τα εν λόγω <<ΥΠΟΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ>>, όλους τους συμμετέχοντες σε αυτή τη φωτογράφηση , αλλά και γενικότερα ?
4) Μέχρι πότε άραγες θα εκμεταλλεύεται το αχτύπητο δίδυμο(Βolek-Lolek, Tweety-Sylvestro, βίδα-παξιμάδι e.t.c) τις ικανότητες,τις γνώσεις και τη διάθεση για προσφορά των ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ προκειμένου να βάλουν κανα ψωρογάλονο ακόμη στις πλάτες των υφισταμένων τους? Κάποτε τα γαλόνια ήταν ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ενώ τα τελευταία χρόνια είναι ΒΟΥΤΗΓΜΕΝΑ ΣΤΟ ΣΑΛΙΟ...!

5) Εάν είναι αλήθεια το ότι και να θέλατε, πάλι δεν θα σας είχαν αφήσει να αλλάξετε τίποτα, όπως κάποιες φορές φέρεστε να φλυαρείτε ασκόπως και αδιακρίτως, σας λέμε τα εξής:
Εσείς ρε ΑΣΧΕΤΟΙ ούτε ποτέ ουσιαστικά θελήσατε, ούτε και ποτέ το προσπαθήσατε κάν. Αλλά εσείς δεν διαθέτετε ούτε καν τον ελάχιστο σεβασμό προς τον ίδιο σας τον εαυτό πρωτίστος, πόσο μάλλον για τους άντρες σας, γιατί σε διαφορετική περίπτωση θα την είχατε κάνει από μόνοι σας από τα ΚΕΑ μωρέ ΚΟΜΠΑΡΣΟΙ της Ιστορίας.
Γιατί ο άνδρας πού δέν μπορεί--φεύγει και αυτός που δεν κάνει-- αποκαμώνεται και βγάζει το σκασμό τουλάχιστον.
6) Τι δουλειά έχουνε ρε <<ταγάρια>> τα ΚΕΑ να βρίσκονται στην πύλη του Υπουργείου Σαρδέλλας ?
Μήπως στην Αστυνομία στη ΓΑΔΑ βαράνε σκοπιές τα ΟΠΚΕ ή τα ΕΚΑΜ?
Και βέβαια όχι. Εκεί όμως ξέρουνε και την κάνουνε τη δουλειά τους οι αξιωματικοί και δεν είναι ΧΑΡΤΑΕΤΟΙ, ούτε ασχολούνται μόνο με το facebook.
Βέβαια, για να τα λέμε και όλα, το σκηνικό εκεί βολεύει και κάποια παιδάκια των ΚΕΑ(όχι όλους βεβαίως), τα οποία γουστάρουν να εισπράτουν ΔΙΠΛΑ ΧΡΟΝΙΑ και να μοστράρουν την παραλλαγή ενώ υποκλίνονται και ανοιγοκλείνουν μία πύλη, προσοχή στις ραφές κομάντο..!
Μπορείτε μήπως να μας πείτε σε τί διαφέρουν από τους συναδέλφους τους <<άσπρους>>, με τους οποίους κάνουν ακριβώς τα ίδια στην πύλη εδώ και τόοοοσα χρόνια ? Μήπως να τους αποχαρακτηρίζατε απο ΚΕΑ και να παρέμεναν βεβαίως στο τόσο κρίσιμο αυτό πόστο ? Και μη φοβάστε διοικούντες στο Υπουργείο Σαρδέλας, δεν πρόκειται να αντιμετωπίσετε προβλήματα ανεύρεσης προσωπικού, πάλι δέκα τούμπες θα κάνουν οι ίδιοι (όχι όλοι εξ αυτών βεβαίως) προκειμένου να συνεχίσουν το προσκύνημα.
Γιατί όσο νάναι πύλες-κουστουμάκια, δεν έχουν και καμία σχέση με τα ΔΙΠΛΑ...
Δεν είμαστε όλοι τέτοιοι <<τενεκέδες>> βέβαια και ούτε μας αρέσει αυτό, που κάνουμε στην πύλη, απλώς κάποιοι βολεμένοι μας το επιβάλλουν...
7) Μήπως, έτσι για αλλαγή, ο ΟΠΛΟΝΟΜΟΣ στα ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ να έβαζε υπηρεσία ΚΑΙ Σαββάτο ΚΑΙ Κυριακή όπως κάνει στη πλειοψηφία του προσωπικού άλλωστε, τον κ.Παντούφλα ?
(ξέρετε, ο κουμπάρος του ΟΠΛΟΝΟΜΟΥ, ο οποίος έκανε βάρδιες με αθλητικές φόρμες και συνοδεία παντουφλας !), τον κ.Εχιδνο-συνδικαλιστή ?
(ο οποίος παραμυθιάζει τον Νισιανάκη πως έχει βύσμα και αυτός σαν ΜΥΓΟΧΑΦΤΗΣ που είναι ψαρώνει και όλα ντουβάρ...!) και τον κ.<<Μάιμο>> ?
(Ο οποίος επίσης όπου σταθεί και βρεθεί μιλάει για το πόσες κατουρημένες ποδιές έχει φιλήσει στο Υπουργείο Σαρδέλλας, γι αυτό και τον λουφάρει επιδεικτικά,προκειμένου να <<πετάγεται>> για τα κυνήγια του σε Πελοπόνησσο και Άνδρο, προκειμένου να αποστείλει λαγούς-πετραχείλια κάπου...!).
Πού είναι όλοι αυτοί, όταν όλο το κλιμάκιο ΣΤΑΖΕΙ στα έκτακτα μέτρα ?
Αφού τα πάς τόσο καλά μαζί τους, μήπως να πηγαίνατε σε κανά κλιμάκιο, στο ΑΙΓΑΙΟ τα τέσσερα σας, βρε ΖΑΒΟΛΙΑΡΙΚΑ ?
Γιατί εξαιρουμένου του ΠΑΝΤΟΥΦΛΑ οι υπόλοιποι ούτε καν γνωρίζετε, τι θα πεί η λέξη ΜΕΤΑΘΕΣΗ και τί αγωνίες και δυσκολίες αυτή συνεπάγεται (γι αυτό και ασχολήθηκε με το συνδικαλισμό άλλωστε ο Εχιδνο-συνδικάλας και προσπαθεί να <<μπάσει>> τώρα και τον <<Μάιμο>> απ ότι μαθαίνουμε).
Ρε ΦΙΔΟΥΛΕΣ, αν θέλετε να κάνετε τους χομπίστες (όπως και τους κάνετε άλλωστε!) τραβάτε αλλού, απο φίδια είμαστε ΚΟΜΠΛΕ, συναδέλφους ΨΑΧΝΟΥΜΕ.
Αλήθεια ,κυρ ΟΠΛΟΝΟΜΕ των ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, γνωρίζεις ότι οι Βάρδιες, τις οποίες γράφεις και εν συνεχεία κάποιο <> απροβλημάτιστα υπογράφει/ε, αποτελούν εδώ και κάποια χρόνια ΠΕΙΣΤΗΡΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΩΝ- ΠΑΡΑΤΥΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΗΣ ΚΑΚΟΔΙΟΙΚΗΣΗΣ...?
8) Και σε τελική ανάλυση αφού τα δύο <<ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙΑ>> είναι κάτι παραπάνω απο πασιφανές ότι δεν τα παίρνουνε, μωρε τα γράμματα, για ποιό λόγο, τότε ΣΟΝΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ να τους εκάμνουνε ΠΡΟΦΕΣΟΡΕΣ?
Μήπως επειδή βολεύει <<κάποιους>> η ανεπάρκεια <<κάποιων>> ?
Λέμε τώρα...μα τα χίλια σκοπιλίκια!!!
‘Ερχεται βέβαια η ώρα που θα ασχοληθούμε ΚΑΙ με αυτούς τους ΚΑΠΟΙΟΥΣ οι οποίοι νομίζουν ότι είναι ΚΑΠΟΙΟΙ και ότι αργότερα θα φτάσουν ΚΑΠΟΥ...μη φάς παίζει γλαρόσουπα κ.Central …!
9) Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΩΝ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ-ΑΤΟΜΑ, ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΩΘΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ <<ΝΤΟΥΒΑΡΙΑ>>, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙ .
10) Και μή βγεί να πεί κανείς τίποτα καραγκιοζιλίκια του τύπου ΣΤΑ ΚΕΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΤΕ, γιατί θα του απαντήσουμε τα εξής: ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ-ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΡΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΟΠΑΙΧΤΕΣ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΒΙΩΣΗ ΣΤΑ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΑ ΜΑΣ ΤΙΣ ΦΕΡΕΤΕ ΓΡΑΜΜΕΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ-ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ ΑΛΛΑ ΛΕΝΕ!!!

Υ.Γ 1: Αυτή τη φορά τουλάχιστον μπείτε στον κόπο να μελετήσετε το αναγραφόμενο κείμενο ιδιαιτέρως διεξοδικά, ενδελεχώς και επισταμένως.(σημ.Απαραίτητο το μυαλό δια τούτο...!)
Υ.Γ 2: Τα θέλατε, το είχατε ανάγκη, έπρεπε να τα ακούσετε, γιατί αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί αυτή σας η επιμονή στην ανούσια, ασυνάρτητη και άνευ ουσιαστικής επιχειρηματολογίας αρθρογραφία(Δείγμα<< ντοπαρισμένης>> κουταμάρας στην προκείμενη περίπτωση…)

Υ.Γ 3: ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!

ΛΟΥΔΟΒΙΚΟΣ (όχι των Ανωγείων!)
------------------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ.
Αυτη την φορά, απαντήστε επωνύμως και εγγράφως, κύριοι, όσοι, αναφέρονται τα ονόματά σας.
ΓΙΑΤΙ, ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ,
ΟΤΑΝ,ΠΟΛΛΑΚΙΣ, ΣΑΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΥΝ, ΜΕ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ...
ΤΑ ΚΕΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ.
ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ Λ.Σ
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ;;;
ΝΑΙ.
ΑΛΛΑ, ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ, ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ,ΕΣΕΙΣ, ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ.
ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ, ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ, ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ, ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ
...

ΠΟΠΗ ΧΡ.