ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2010

οι λιμενικοι απο καρδιάς για τον γεν. γραμματέα Αθαν.Χριστόπουλο!


pros peiratikoi@yahoo.gr
επιστολή προς πειρατικό.

«Τον τελευταίο χρόνο όσοι υπηρετούμε στις Διευθύνσεις του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη περάσαμε – όπως και οι συνάδελφοί μας στο Υπ. Οικονομίας, Ανατγωνιστικότητας & Ναυτιλίας – μια δύσκολη και σκληρή χρονιά, βιώνοντας τις δυσκολίες, τα προβλήματα και τις αντιφάσεις, που επέφεραν οι δύο διχοτομήσεις του τέως ΥΕΝΑΝΠ.
Μέσα όμως από τα εμπόδια και απ’ τις δύσκολες στιγμές, οφείλουμε να αναγνωρίσουμε και να παραδεχθούμε ότι γρήγορα αναδείχθηκε και έλαμψε η προσωπικότητα του κου Αθ. Χριστόπουλου που ανέλαβε το δύσκολο ρόλο του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Πρ. τ. Πολίτη, ενός Υπουργείου που ειδικά τον πρώτο καιρό αντιμετώπισε πολλά προβλήματα μέχρι να βρει το ρυθμό του.
Εμείς που τον έχουμε ζήσει και τον ζούμε από κοντά και σε καθημερινή βάση, πολύ σύντομα διαπιστώσαμε ότι τον διακρίνει η ευθύτητα του χαρακτήρα, η ορθότητα κρίσης, η σαφήνεια στη λήψη αποφάσεων, αλλά και η ψύχραιμη σκέψη, η αίσθηση του χιούμορ, η ευγένεια ψυχής, η ανθρωπιά και η εκτίμηση της προσφοράς και του έργου των υφισταμένων του. Πάντα μας αντιμετωπίζει σαν πολύτιμους συνεργάτες και για κάθε θέμα ζητά και ακούει ανοιχτά τις απόψεις μας.
Το σημαντικότερο για μας - και το πολυτιμότερο για την Υπηρεσία τελικά – είναι ότι δεν λειτουργεί ποτέ με την ξεπερασμένη νοοτροπία των «κεκλεισμένων θυρών», αντίθετα ακολουθεί το σύγχρονο σύστημα της διαφανούς διοίκησης και του σεβασμού της προσωπικότητας των στελεχών του Υπουργείου.
Όλοι αυτοί οι λόγοι και η μεγάλη του εμπειρία από τον ιδιωτικό τομέα συμβάλλουν στην πλήρη αποδοχή, που έχει από τα στελέχη του Λ.Σ., που υπηρετούν στον τομέα που ανέλαβε.
Γιατί εν τέλει χαίρεται ο καθένας μας να συζητά και να συνεργάζεται μαζί του.»

λιμενικοί απο διάφορες διευθύνσεις.