ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2010

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΛΟΥ, ΤΑΣΟΣ ΑΛΙΦΕΡΗΣ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΟΝΤΑΣ "ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ" ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΘΛΙΑ ΑΚΤΟΠΛΟΪΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ


Αυτός είναι δήμαρχος!!!

Παραιτήθηκε πριν από λίγο, από το αξίωμα του ο πάντα μαχητικός δήμαρχος Τήλου, Τάσος Αλιφέρης. Την παραίτησή του ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ακτοπλοϊκών συγκοινωνιών (ΣΑΣ) που πραγματοποιείται αυτή την ώρα στο κτίριο του πρώην υπουργείου ναυτιλίας, από όπου αποχώρησε καταγγέλλοντας κυβερνητικούς και υπηρεσιακούς παράγοντες για εξυπηρέτηση συμφερόντων μεγαλοεπιχειρηματιών και εμπαιγμό στο θέμα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης του νησιών Τήλου και Σύμης.

"Δεν μπορώ να συμμετέχω σ' αυτή την κοροϊδία", μου είπε σε τηλεφωνική επικοινωνία, καταγγέλλοντας μάλιστα πως κρύβεται ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ πίσω από το γεγονός πως μέχρι σήμερα η κυβέρνηση τρέναρε τη διευθέτηση του προβλήματος, με αποτέλεσμα τα δρομολόγια για την Τήλο από την πρώτη Σεπτεμβρίου να περιορίζονται σε μόλις 2 (!!!) την εβδομάδα και το νησί κινδυνεύει να ερημώσει.

Εύγε Δήμαρχε ! Ελπίζουμε το παράδειγμα σου να ακολουθήσουν κι άλλοι, που τα νησιά τους κινδυνεύουν με αποκλεισμό και όπως ψιθυρίζουν οι νησιώτες... ξεπούλημα!

Χάρης Μπόλκας