ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 30 Ιουνίου 2010

ΛΙΜΑΝΙ-PORT-PUERTO--PORTO-HAFEN-LIMAN-港口-ГАВАНЬ


Αν κάποιος δικαιώθηκε από τη χθεσινή ημέρα...είναι ο Αρχηγός του Λ.Σ....ο οποίος από την αρχή υποστήριζε ( δημόσια) ότι το λιμάνι - στην παρούσα μορφή του- δεν προσφέρεται για...επιχειρήσεις...
Εκτός εάν κατέβουν λόχοι καταδρομών, ερπυστριοφόρα, κανονιοφόροι, 100 διμοιρίες ΜΑΤ και έφιπποι αστυνομικοί μαζί, αποφασισμένοι για πόλεμο!!!!

'Οσοι ονειρεύονταν "σφαγή" στο λιμάνι (άλλος στο όνομα της ευρυθμίας, άλλος στο όνομα της επανάστασης και άλλος γιατί ήθελε θέαμα και αίμα στην αρένα)ευτυχώς, διαψεύστηκαν στην πράξη.

Δυστυχώς, κάτω από τις αφόρητες πιέσεις το λιμάνι "έκλεισε"...για αρκετές ώρες.
Εκατοντάδες λιμενικοί(και αστυνομικοί)...το "πλήρωσαν" αυτό με ολονύχτιο και ολοήμερο ξεροστάλιασμα.. για το οποίο, μάλιστα, δεν θα δουν ούτε μισό ευρώ επιπλέον στον ...πενιχρό μισθό τους!!!!( αλήθεια, τι απέγινε το δόγμα ότι το λιμενικό δεν είναι security στο λιμάνι???)

Επειδή, όμως, η τάξη, η νομιμότητα και η ασφάλεια στο λιμάνι δεν αφορούν στις απεργιακές κινητοποιήσεις αλλά στην καθημερινή μικρή ή μεγαλύτερη εγκληματικότητα...ας αποφασίσουν επιτέλους αυτοί που πρέπει τι είδους λιμάνι επιθυμούν! Είναι το λιμάνι προέκταση της πόλης ή κλειστός χώρος απο-επιβίβασης όπως το αεροδρόμιο. Ανάλογα με την απάντηση...και τα αποτελέσματα.

Δώρα Ν.Βογιατζάκη