ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 1 Ιουνίου 2010

Ο ΛΙΜΕΝΑΡΧΗΣ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ, κύριε υπουργέ Προστασίας του Πολίτη !


Προς: peiratikoi@yahoo.gr
επιστολή προς πειρατικό

Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Ηγουμενίτσας,προερχόμενος από το χωνευτήρι Αξιωματικών που είναι η Επιθεώρηση,δεν περιορίζεται μόνο στα όσα εύστοχα έχετε καταγράψει.
Πέραν αυτών των τραγικών για εκείνον γεγονότων,έδωσε εντολή στους Λιμενοφύλακες της τελευταίας Σειράς να φροντίσουν να προμηθευτούν την Λευκή Στολή με όλα τα παρελκόμενα και ανεξαρτήτως κόστους για αυτούς.
Να θυμίσουμε ότι η σεβαστή Υπηρεσία, αντί να χορηγήσει τις προβλεπόμενες από τον νόμο (του ίδιου μας του κράτους) στολές,αρκείται, μόνο στο να χορηγεί ξίφη και.... μόνο στους Αξιωματικούς καριέρας.
Πρέπει, κύριε Κεντρικέ Λιμενάρχη, να αντιληφθείτε ότι το κόστος Διαβίωσης ανάμεσα σε έναν φτωχό σε χρήματα Λιμενοφύλακα(αλλά πλούσιο σε γνώσεις), και σε έναν καλόμισθο Κεντρικό Λιμενάρχη,είναι εξαιρετικά μη συγκρίσιμο, δεδομένου ότι για τον τελευταίο, αυτό το "κοινωνικό"κατά τα άλλα κράτος φροντίζει να του παραχωρεί ,μέχρι και ΔΩΡΕΑΝ καταλύματα
Να ξέρετε προς πληροφόρησή σας ότι αυτά σας τα κόλπα, εάν δεν συμμορφωθείτε,
θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε Μέσα Ενημέρωσης.

--------------------------------------------------------------------------
ΣΧΟΛΙΟ.
ΚΎΡΙΕ ΒΑΡΕΛΑ,
ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΡΑΤΟΥΝ, ΕΚΕΙ, ΣΕ ΕΝΑ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ ΤΟΣΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ.
ΟΠΟΥ , ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ, ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ.


Π. ΧΡ.