ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 24 Ιουνίου 2010

ΦΟΝΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΥΠΡΟΠΟ !!!


Πρωτοφανές φονικό χτύπημα στο υπ. Προστασίας του Πολίτη

ΑΘΗΝΑ 24/06/2010

Σοκ και πολλά ερωτήματα για το πρωτοφανές αιματηρό τρομοκρατικό χτύπημα στην "καρδιά" του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, στην οδό Κατεχάκη με θύμα τον υπασπιστή και στενό συνεργάτη του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, τον 52χρονο Γιώργο Βασιλάκη.
"Σκοτώθηκε ένας οικογενειάρχης, πατέρας δύο παιδιών. Δηλώνουμε για μία ακόμη φορά ότι δεν φοβόμαστε και δεν τρομοκρατούμαστε. Συνεχίζουμε τον αγώνα για να καταστήσουμε τους πολίτες ασφαλείς.
Οι άνανδροι δολοφόνοι θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη" δήλωσε στους δημοσιογράφους ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη εμφανώς συγκλονισμένος."Προσωπικά έχασα έναν πολύτιμο και αγαπημένο μου συνεργάτη" κατέληξε.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει και ένας τραυματίας από την επίθεση, η κατάσταση του οποίου δεν είναι σοβαρή.

Η έκρηξη έγινε, γύρω στις 8:30 το βράδυ της Πέμπτης και οφείλεται σε παγιδευμένο δέμα, που παραδόθηκε στο γραφείο του υπασπιστή του Μιχάλη Χρυσοχοίδη, στον 7ο όροφο του υπουργείου.
Δίπλα βρίσκεται το γραφείο του ίδιου του υπουργού, ο οποίος εκείνη τη στιγμή, βρισκόταν στο γραφείο του.
Σύμφωνα με όλες τις εκτιμήσεις στόχος της δολοφονικής επίθεσης ήταν ο ίδιος ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Η έκρηξη ήταν πολύ ισχυρή και ισοπέδωσε το γραφείο του άτυχου υπασπιστή.
Πρόκειται για τυφλό χτύπημα, καθώς δεν υπήρξε προειδοποίηση, ενώ τη στιγμή της έκρηξης στο γραφείο του υπουργού βρίσκονταν και πολίτες.
Ο χώρος έχει αποκλειστεί και εξετάζεται από τους πυροτεχνουργούς του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών
.
Πολλά τα ερωτήματα με κυριότερο, πως είναι δυνατόν να έφτασε παγιδευμένο δέμα μέσα στο υπουργείο και μάλιστα, εκεί, όπου βρίσκεται το γραφείο του υπουργού καθώς υπάρχουν κάμερες και ειδικά μηχανήματα ανίχνευσης.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το δέμα εστάλη με κούριερ.
Για την επίθεση σε συνεχή ενημέρωση βρίσκεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου, ο οποίος συνομίλησε αρκετές φορές με τον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη.


Αντιδράσεις

"Πρόκειται για μια αποτρόπαια και πρωτοφανή εγκληματική επίθεση, που στοίχισε τη ζωή ενός ανθρώπου και προσέβαλε βαρύτατα τον Νόμο και τη Δημοκρατία.
Απέναντι σε τέτοια κρούσματα θηριωδίας αντιτάσσουμε την ενότητα του λαού μας και την καθολική μας απόφαση να αντιμετωπίσουμε το κακό στη ρίζα του.
Εκφράζω την βαθύτατη οδύνη μου και συμπάσχω με την οικογένεια του θύματος" αναφέρει σε μήνυμά του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς. Ο κ. Σαμαράς επικοινώνησε και τηλεφωνικά με τον υπουργό κ. Χρυσοχοΐδη και του εξέφρασε τα συλληπητήριά του για το χαμό του συνεργάτη του

ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ NOOZ.GR