ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ , ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΣΙΟ !!!


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Τρίτη, 20 Απριλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση Αρχηγού Λ.Σ. με αντιπροσωπεία του Συμβουλίου Ασφαλείας των Η.Ε.


Στο πλαίσιο επίσκεψης στη χώρα μας, αντιπροσωπεία της Επιτροπής Αντιμετώπισης Τρομοκρατίας (CTC) του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών, συναντήθηκε με τον Αρχηγό του Λιμενικού Σώματος Αντιναύαρχο Αθανάσιο Μπούσιο, ο οποίος ενημέρωσε διεξοδικά τα μέλη της, για θέματα δομής και λειτουργίας του Σώματος καθώς και για την αποστολή του.
Τα μέλη της Αντιπροσωπείας παρακολούθησαν προγραμματισμένη άσκηση στη θαλάσσια περιοχή του Αργοσαρωνικού, κατά τη διάρκεια της οποίας πραγματοποιήθηκε συνδυασμένη επέμβαση σε επιβατηγό πλοίο εν πλω, από άνδρες των Ειδικών Μονάδων με τη συνδρομή περιπολικού σκάφους, Πλοίου Ανοιχτής Θαλάσσης (ΠΑΘ) και Ελικόπτερου του Λ.Σ.
Από την πλευρά του ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας εξέφρασε τις ευχαριστίες του για την ενημέρωση, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται κράτος - μέλος του Ο.Η.Ε. το οποίο διαθέτει εξειδικευμένο και ανεξάρτητο Σώμα που ασχολείται με τον έλεγχο - πάταξη των πάσης φύσεως παράνομων δραστηριοτήτων στη θάλασσα, περιλαμβανομένων αυτών που αποτελούν αντικείμενο της Επιτροπής της οποίας ο ίδιος προΐσταται.

-------------------------------------------------------------------------------------
ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΈΣ ΑΡΧΗΓΕ, ΥΠΕΡΑΡΧΗΓΕ, ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΙΣΑΙ , ΕΚΑΝΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΣ, ΤΩΡΑ,7.30 ΤΟ ΒΡΑΔΥ;;;;;;;;;.
ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟ ,ΤΟ ΓΕΜΜΕ,
ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΗ Η ΗΓΕΣΙΑ..... ΠΑΡΕΑ,
ΔΕΝ ΤΡΩΓΕΣΤΕ ΠΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΚΑΤΑΡΓΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΚΑΙ ΟΥΔΕΙΣ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ.....
ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΛΟΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ, ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ, ΑΧΡΗΣΤΟΙ, ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΕΤΕ ΟΛΑ, ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΜΟΝΟ...... ΨΕΜΜΑΤΑ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΘΑΝΑΣΗ ΜΠΟΥΣΙΟ !!!
ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ;
ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙΣ !


ΠΟΠΗ ΧΡ.