ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

"ΝΤΟΥΜΑΝΙΑΣΕ" Η ΠΑΤΡΑ !!!


ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΣΩΜΑ
Πέμπτη, 22 Απριλίου 2010
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συλλήψεις αλλοδαπών για ναρκωτικά στην Πάτρα

Στο πλαίσιο των συστηματικών και εντατικών ελέγχων που πραγματοποιούν στελέχη του Λιμενικού Σώματος σε όλα τα λιμάνια της χώρας, για την καταπολέμηση της παράνομης διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, συνελήφθησαν, χθες στις 21.30, στο λιμάνι της Πάτρας, από προσωπικό του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής, 30χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος, καθώς και ο 24χρονος επίσης αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι σε έλεγχο που διενεργήθηκε, κατόπιν ένδειξης αστυνομικού σκύλου, βρέθηκαν, επιμελώς κρυμμένες, στο πίσω μέρος του οχήματος, κάτω από την ταπετσαρία των δύο πλαϊνών τοιχωμάτων και μέσα στο εσωτερικό των ηχείων (woofer), εβδομήντα δύο (72) συσκευασίες ακατέργαστης ινδικής κάνναβης, συνολικού βάρους δέκα κιλών και εννιακοσίων γραμμαρίων.
Επίσης, στα προσωπικά αντικείμενα του 24χρονου και συγκεκριμένα μέσα στο καπάκι φιάλης αφρού ξυρίσματος, βρέθηκε ακατέργαστη ινδική κάνναβη βάρους 1,3 γραμμαρίων.
Κατά τη διάρκεια του ελέγχου του αυτοκινήτου, οι δύο αλλοδαποί προέβαλαν αντίσταση και προσπάθησαν να διαφύγουν, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Προανάκριση, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ οι ναρκωτικές ουσίες και το όχημα κατασχέθηκαν.