ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2010

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ GA FERRIES ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΑΣΙΜΟ ΑΓΟΥΔΗΜΟ


Καπτα Μάκη καλημέρα

Χτες μας πήρες τηλέφωνο να ρωτήσεις για μας, αλλά μάλλον δεν σου απαντήσαμε. Και δεν σου απαντήσαμε γιατί μας έπιασες απροετοίμαστους. Δεν περιμέναμε να «ενδιαφερθείς» και κυρίως δεν περιμέναμε αυτό που μας ρώτησες.

Ρώτησες : «ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ?» Τι να απαντήσεις σε αυτήν την ερώτηση?Μάλλον εννοείς γιατί διαμαρτυρόμαστε και ζητάμε το αυτονόητο? Τα δεδουλευμένα μας, τους μισθούς μας. Μάλλον στον εαυτό σου πρέπει να την κάνεις αυτήν την ερώτηση. Εμάς έπρεπε να ρωτήσεις αυτό που μας ρωτούν καθημερινά, γνωστοί , φίλοι, συνταξιούχοι γονείς….

«ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ?»

«ΠΩΣ ΚΑΝΑΤΕ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ?»

«ΠΩΣ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ?»

Εσύ έχεις άλλα πράγματα στο μυαλό σου όμως… Στις πιο πολλές εταιρίες που έχουν «καταρρεύσει», οι «επιχειρηματίες», καλοί ή κακοί, καθάρισαν σαν ΚΥΡΙΟΙ τον κόσμο που μόχθησε για αυτούς. Και αυτοί απλώς διαμαρτυρήθηκαν που βγήκαν στην ανεργία. Εσύ ο «άρχοντας του λιμανιού» ούτε αυτό δεν έκανες. Απλά μας αγνοείς και μας περιφρονείς.

Ποτέ δεν θέλησες να έχεις τους ανθρώπους σου ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.Τους ανθρώπους που σε στήριξαν, που ξέρουν ΠΩΣ και ΠΟΣΟ ΑΜΥΘΗΤΑ πλούτισες όλα αυτά τα χρόνια. Μας έριξες όσο πιο χαμηλά μπορούσες, τσαλαπατώντας κάθε ίχνος τιμής και αξιοπρέπειας δικής μας και των οικογενειών μας.

ΕΣΥ ΜΑΣ ΕΒΑΛΕΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΟΥ


Οι απλήρωτοι φυλακισμένοι υπάλληλοι της GA FERRIES