ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

ΟΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ !!!









Αξιότιμε κ. Πλακιωτάκη & λοιποί συνυπογράφοντες

http://www.marinews.gr/pub/category.asp?lang=gr&page=1&catid=11&contentid=1098


Ευχαριστούμε για την "έγκαιρη" διαπίστωση όλων σας ως προς τις συνέπειες της τριχοτόμησης & απαξίωσης του Λ.Σ από την νέα διακυβέρνηση.
Ευχαριστούμε & για την συμπαράσταση σας στο Λιμενικό Σώμα.
Αναρωτηθήκατε όμως προηγουμένως, μήπως αυτή η απαξίωση & διάλυση επήλθε ως συνέχεια & συνέπεια εκείνης, που επέδειξε η προηγούμενη κυβέρνηση, την οποία στηρίζατε, με την διόγκωση των προβλημάτων, των αναγκών & της διασπάθισης των οικονομικών του υπουργείου & του Σώματος?
Στηριχτήκατε σε άδειους & βρώμικους συμβούλους, ιδιαίτερα ένστολους, που περισσότερο κακό έκαναν σε όλους.
Εξασφαλίσατε καθηλωμένα επιχειρησιακά μέσα, υπερχρεωμένη ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, απαξίωση υποδομών.
Άγνοια των όρων "ίσες ευκαιρίες", "αξιοκρατία" & "ισονομία-ισοπολιτεία". Δεν παραδειγματιστήκατε από λάθη, επιλογές & αποφάσεις του παρελθόντος σας, που έκαναν να αισχύνονται & να ερυθριούν όσοι σας στήριζαν & καταδίκαζαν προηγούμενες πολιτικές επιλογές & ηγεσίες, για οικογενειοκρατία, νεποτισμό, αδιαφορία & αδικίες.
Οι ασφαλέστερες συγκρίσεις, αξιότιμοι, είναι εκείνες, που γίνονται με τις πράξεις του παρελθόντος & όχι με τις υποσχέσεις του μέλλοντος.

Πράγματι, μας θυμίζετε το σοφό απόφθεγμα: "Αν δεν μπορείς να βοηθήσεις......, να καταγγέλλεις.
Το σημαντικό είναι να συμμετέχεις".


Υ.Γ Πάντως πιστεύουμε ότι ενδεχομένως "Η μόνη λύση είναι η επιστροφή στο πετυχημένο σχήμα ΥΕΝ-Λιμενικό", όπως είπατε, αλλά συμπληρώνουμε απαραιτήτως "Με ταγούς, οι οποίοι να κρίνονται από τα πεπραγμένα τους και όχι από τα χαρίσματα τους".

Με θαλασσινούς χαιρετισμούς,
Exantas