ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 23 Φεβρουαρίου 2010

απαντηση του προέδρου της ΕΝΩΣΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ Λ.Σ ΒΟΡΙΟΔΥΤΙΚΉΣ ΕΛΛΑΔΑΣ


Φίλε ,Συνάδελφε και συνοδοιπόρε

Με χαρά μου βλέπω ότι παρακολουθείς τα δρώμενα της Ένωσης μας. Νιώθω την υποχρέωση όμως αφού εξέλαβα ως προσωπική μομφή την αναφορά σου στα οικονομικά της Ένωσής μας να σε ενημερώσω ότι το τέλος Δεκεμβρίου 2009 έγινε έλεγχος, όπως προβλέπεται, από την ελεγκτική επιτροπή στο Ταμείο της Ένωσης μας και το πρακτικό αυτής, καθώς και οποιοδήποτε άλλο έγγραφο ή παραστατικό είναι στη διάθεση σου, ανα πάσα ώρα και στιγμή.

Όσον αφορά τη Γεν. Συνέλευση της Ένωσης ,αυτή έχει δρομολογηθεί για το τέλος Μαρτίου (λόγω του ότι μεσολαβεί το Τακτικό Συνέδριο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. 11-12/03/2010.)

Σχετικά με τα προβλήματα του Κ.Λ. Ηγ/τσας, που αναφέρεσαι σου υπενθυμίζω για πολλοστή φορά ότι το κινητό μου τηλέφωνο, καθώς επίσης και των λοιπών μελών του Δ.Σ. είναι γνωστά και ανοιχτά όλο το 24ωρο.
Επίσης σου θυμίζω ότι συνυπηρετείς με δυο μέλη του Δ.Σ. μας.

Τέλος, σε ενημερώνω ότι στο Γενικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. κάλεσα εγώ προσωπικά τον κ. ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ. στο Κ.Λ. Ηγ/τσας, για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι και να ενημερωθεί για τα τεράστια προβλήματα, που αντιμετωπίζουν οι Συνάδελφοι εκεί. Κλείνοντας θα χαρώ πολύ να δεχτώ την καλοπροαίρετη κριτική σου στη Γενική Συνέλευση της Ένωσης μας, τον ερχόμενο μήνα.

Πάντα στη διάθεση σου..

Ο Πρόεδρος Ε.Π.Λ.Σ./Β.Δ.Ε.

Ευθύμιος Μπατσομίτης.