ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2010

ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ! ΚΟΛΥΜΠΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΔΥΟ ΩΡΕΣ.


Εντοπίστηκαν σώοι πριν από λίγο, οι τρεις ναυαγοί, κοντά στην Καλόλυμνο, από το πλήρωμα του σούπερ πούμα και το Μπλού Σταρ 1. Αυτή την ώρα μεταφέρονται στην Κάλυμνο από ένα αλιευτικό, όπου στο λιμεναρχείο τους περιμένουν με αγωνία, εδώ και 2 ώρες, οι συγγενείς τους.

Εκτός από τον καπετάνιο του καϊκιού που βυθίστηκε, ντόπιος είναι και ο φαντάρος που έχει υποστεί αλλεργικό σοκ και που χρειάζεται άμεση νοσηλεία. Κι όμως τόσο αυτός, όσο και οι άλλοι δύο ναυαγοί, κολυμπούσαν επί 2 και πλέον ώρες, περιμένοντας σωτηρία. Το πλήρωμα του σούπερ πούμα τους εντόπισε με τους προβολείς, να κουνάνε προς το μέρος του τα χέρια τους... στο πουθενά.

Μπράβο σε όσους συμμετείχαν στην επιχείρηση, ένστολους και πολίτες, που έσωσαν τρεις συνανθρώπους μας. Συγχαρητήρια και σ' αυτούς που την συντόνιζαν από το θάλαμο επιχειρήσεων του λιμενικού. Αποδεικνύεται ότι στην έρευνα και τη διάσωση, είμαστε ικανότατοι, οι καλύτεροι.

Πόπη Χριστοδουλίδου (που μεταδίδει μέχρι αυτή την ώρα τις πληροφορίες της από το κτίριο του πρώην ΥΕΝΑΝΠ στη Δραπετσώνα) - Χάρης Μπόλκας (στη σύνταξη)