ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2010

ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΕΣΤΕΙΛΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΤΙΚΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ, Ο κ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ...


ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΠΟΑΣΥ.

Με την ευκαιρία της σημερινής συγκέντρωσης, ο Yπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης απέστειλε το ακόλουθο μήνυμα, το οποίο αναγνώστηκε στους συναδέλφους:
«Θέλω να σας διαβεβαιώσω, μετά και από συζήτηση, που είχα με τον Yπουργό Εργασίας κ. Α. Λοβέρδο, σχετικά με δηλώσεις του γύρω από το ασφαλιστικό, ότι σε καμία περίπτωση η ασφαλιστική μεταρρύθμιση που επεξεργάζεται η Κυβέρνηση, δεν θα θίξει ώριμα συνταξιοδοτικά δικαιώματα των εργαζομένων στα Σώματα Ασφαλείας.
Γι’ αυτό και θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρος απέναντί σας: δεν χρειάζεται πανικό, σύγχυση και ανασφάλεια από μέρους σας.
Η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ και εγώ προσωπικά τιμώ το έργο και την προσφορά σας στην ελληνική κοινωνία και δεν πρόκειται να θέσω κεκτημένα δικαιώματά σας σε διαπραγμάτευση.
Δεσμεύομαι πως δεν θα προχωρήσουμε σε καμία αιφνιδιαστική αλλαγή, χωρίς να έχουμε εγγυηθεί και διασφαλίσει πρώτα και πάνω απ’ όλα έναν εξαντλητικό και συστηματικό διάλογο μαζί σας».


ΣΧΌΛΙΟ.
ο ΥΠΡΟΠΟ καθησύχασε τους αστυνομικούς, στην ενημερωτική συγκέντρωση της ΠΟΑΣΥ, όπου και μίλησε ο καθηγητής, κ.Αλέξης Μητρόπουλος.
Εκτιμώ πως δεν επιθυμεί, ΈΤΣΙ θέλω να πιστεύω, να πεί κάτι διαφορετικό στους λιμενικούς.
ΑΣ ΤΟ ΠΡΑΞΕΙ ΟΜΩΣ, ΠΡΙΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ.
ΑΣ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ Λ.Σ .
ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΩΣ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ.

ΚΑΙ ΟΣΟ ΑΡΓΕΙ, Η ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΩΝ ΓΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.

ΠΟΠΗ ΧΡ.