ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2010

ΥΠΑΡΧΕΙ... ΘΕΟΣ;


ΠΡΟΣ

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Πειραιά

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Νικαίας

Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κεφαλληνίας

Κοιν ΜΜΕ

ΕΚΚΛΗΣΗ


Σεβασμιότατοι Πατέρες της εκκλησίας,


Απευθυνόμαστε σε εσάς και ζητάμε την βοήθειά σας για να γίνει ευρύτερα γνωστό το πρόβλημά μας και να βρεθεί μια λύση για να βγούμε από την απελπιστική κατάσταση στην οποία έχουμε περιέλθει εμείς και οι οικογένειες μας τον τελευταίο χρόνο, από το άξιο μέχρι σήμερα τέκνο της εκκλησίας, κύριο Γεράσιμο Αγούδημο και την οικογένειά του, από τους οποίους ζήσαμε εμείς και οι οικογένειές μας τόσα χρόνια, μοχθώντας και τιμώντας το ψωμί το οποίο φάγαμε, από την εταιρεία GA Ferries.

Τον τελευταίο χρόνο ο κύριος Αγούδημος αποφάσισε ότι ο αμύθητος πλούτος ο οποίος αποκόμισε από την εταιρία αυτή είναι αρκετός και δεν την χρειάζεται άλλο. Ούτε την εταιρία αλλά ούτε και τους ανθρώπους που του εργάστηκαν τόσα χρόνια. Και ο τρόπος που βρήκε ήταν να αποσυρθεί απλά, αφήνοντας έρμαια στην τύχη τους 30 ανθρώπους και τις οικογένειές τους.

Θα καταλάβετε τι περνάμε ένα χρόνο τώρα, αναφέροντας σας μόνο την κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε σήμερα: απλήρωτοι 4 (τέσσερις μήνες) χωρίς καν Δώρο Χριστουγέννων.

Η αδιαφορία της οικογένειας του κυρίου Αγούδημου είναι αξιοσημείωτη. Έχουμε φτάσει στην απελπιστική κατάσταση να ονειρευόμαστε την ανεργία. Ναι, η ανεργία που φαντάζει εφιάλτης για όλον τον κόσμο, για μας είναι άπιαστο όνειρο. Είμαστε όμηροι του κυρίου Αγούδημου, απλήρωτοι, ο οποίος δεν έχει την θέληση να μας πληρώσει και να μας απολύσει για να προχωρήσουμε στην ζωή μας και να ζήσουμε αξιοπρεπώς τις οικογένειές μας. Το μόνο που εισπράττουμε είναι το ανεξήγητο μένος, η κακία και η εκδικητική διάθεση που έχει ο κύριος Αγούδημος και η οικογένειά του προς τους ανθρώπους που τον στήριξαν τόσα χρόνια. Έχουν ποδοπατήσει κάθε ίχνος αξιοπρέπειας & τιμής των εργαζομένων.

Απευθυνόμαστε σε σας Σεβασμιότατοι, γιατί ούτε το επίσημο Ελληνικό κράτος είναι ικανό να μας βοηθήσει, για άγνωστους σε μας λόγους, και ζητάμε την βοήθειά σας με όποιον τρόπο κρίνετε, και κυρίως ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για μας, αλλά περισσότερο ΠΡΟΣΕΥΧΗΘΕΙΤΕ για εκείνον, ώστε να φωτίσει ο Κύριος την σκοτεινή ψυχή του και να συμπεριφερθεί σαν άνθρωπος και σαν Χριστιανός.


Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας.

Με τιμή και αξιοπρέπεια

Οι εργαζόμενοι της GA Ferries

και οι οικογένειες τους