ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΟΥ 516, ΤΟΝΙΖΕΙ , Η ΠΟΕΠΛ.Σ


Σχετικά με τη μηχανική βλάβη του Ν/Γ 516 Πειραιάς,
11/12/2009

Σχετικά με σημερινά δημοσιεύματα του τύπου για τη μηχανική βλάβη του Ν/Γ 516, με έδρα το Κατάκολο, σας γνωρίζουμε διευκρινιστικά ότι μετά τη διαπίστωση της ανάλυσης του χημείου, για ποσότητα ζάχαρης εντός της μίας μηχανής, διενεργείται διερεύνηση από το Γραφείο Εσωτερικών Υποθέσεων και Ένορκη Διοικητική Εξέταση από τον Διοικητή της 5ης ΠΕ.ΔΙ.Λ.Σ., για τον εντοπισμό των αιτιών και συνθηκών της βλάβης.

Επίσης τα στελέχη Λ.Σ. που υπηρετούσαν στο παραπάνω σκάφος, τοποθετούνται προσωρινά στο Υπουργείο, για διευκόλυνση της εν λόγω διαδικασίας.

Άρα λοιπόν σε καμία περίπτωση οι συνάδελφοι που υπηρετούν στο Ν/Γ 516 δεν κατηγορούνται σήμερα για οποιοδήποτε λόγο και μέχρι την ολοκλήρωση της Ανακριτικής διαδικασίας.

Σε κάθε περίπτωση δηλώνουμε απερίφραστα ότι στεκόμαστε δίπλα σε κάθε συνάδελφο, που διεκδικεί το δίκαιο του, μη επιτρέποντας την διαπόμπευσή του για οποιοδήποτε λόγο και ταυτόχρονα στεκόμαστε απέναντι σε οποιονδήποτε, αποδεδειγμένα με τις πράξεις του, εκθέτει και προσβάλει την αγωνιώδη προσπάθεια, που καταβάλλουμε για να ανταποκριθούμε στο ρόλο και τις ανάγκες της πολιτείας και της κοινωνίας.


ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΔΡΙΒΑΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΡΑΙΚΟΥΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ