ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009

ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ Η ΥΦΥΠΟΥΡΓΕΙΟ Η ΥΠΕΡΥΠΟΥΡΓΕΙΟ...


ΑΠΟ το EΘΝΟΣ ΤΟΥ Σαββάτου

«Οποιος δουλεύει κάνει λάθη», λένε στο Μέγαρο Μαξίμου και δηλώνουν ότι δεν θα φοβηθούν να μάθουν από τα λάθη τους.
Σύμφωνα με την εμπειρία από τις πρώτες εβδομάδες λειτουργίας του κυβερνητικού σχήματος, κρίθηκε «άστοχη» η κατάργηση των υπουργείων Τουρισμού και Ναυτιλίας, καθώς αποτελούν τη βαριά βιομηχανία της χώρας μας.
Μια πρώτη απόδειξη αυτοκριτικής είναι η τοποθέτηση του Γ. Ανωμερίτη στη διοίκηση του ΟΛΠ και όλων των λιμανιών της χώρας.

Διάλογος με ανοιχτά λιμάνια»
Ο πρώην υπουργός γνωρίζει τον χώρο, τόσο σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους όσο και σε ό,τι αφορά τους επιχειρηματίες της ναυτιλίας.
Ηδη, λοιπόν, αναζητείται το πρόσφορο έδαφος, για την ακρίβεια ο χρόνος, προκειμένου να προστεθεί ένας υφυπουργός Τουρισμού και Ναυτιλίας, πιθανότατα στο υπουργείο Οικονομίας ή στο Οικονομικών.
Μια άλλη πρόταση θέλει τους δύο τομείς να αποτελούν δύο ξεχωριστά και ευδιάκριτα υφυπουργεία ή ένα νέο υπερυπουργείο!

Ολα αυτά, όμως, θα αντιμετωπιστούν με την παρέλευση εξαμήνου, εκτός κι αν προκύψει κάποιο απρόβλεπτο γεγονός που θα δώσει την ευκαιρία στον Γ. Παπανδρέου να δράσει νωρίτερα.

«Ο συγκεκριμένος υφυπουργός (σ.σ.: σύμφωνα με το βασικό σενάριο) θα είναι καλύτερα από... υπουργός», αναφέρουν στις συνομιλίες τους συνεργάτες του πρωθυπουργού.
Για την ώρα, πάντως, θα δοθεί χρόνος στο υφιστάμενο σχήμα να αποδείξει τη χρησιμότητά του και, το κυριότερο, να χειριστεί τα ανοιχτά θέματα και τις κρίσεις που βρίσκονται σε εξέλιξη.

Και χθες ο Γ. Πεταλωτής επέμεινε ότι η κυβέρνηση δεν σχεδιάζει να προχωρήσει στην πολιτική επιστράτευση των απεργών στο λιμάνι, όμως, συντάχθηκε διακριτικά με τις προσφυγές από κοινωνικές ομάδες που θίγονται.
Σε ό,τι αφορά τη στάση της κυβέρνησης, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υιοθέτησε τη δήλωση της Λ. Κατσέλη ότι «δεν μπορεί να γίνει διάλογος με κλειστές τις προβλήτες».

αναδημοσιευση απο το ΕΘΝΟΣ.
ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ, ΓΙΑΝΝΗ ΑΝΤΥΠΑ.

---------------------------------------------------------------------
σχόλιο
πιό γρήγορα , θα κάνετε πίσω ολοταχώς.
και όσοι γνωρίζουμε, το βλέπαμε απο την αρχή.
φοβάμαι μόνο, μήπως έχουν γίνει λάθη, που δεν διορθώνονται...
για παράδειγμα, το Λ.Σ τα σκάφη, τα αεροπλάνα, τα επιχειρησιακά μέσα ταχαν αφήσει οι νεοδημοκράτες στο έλεος, συνεχίζετε , εσείς με προχειρ΄΄οτητες και κανένα μέτρο ουσίας,, η ακτοπλοία και τα νησιά ,οι άγονες, οι απλήρωτοι του Αγούδημου,
τα ΚΕΣΕΝ, οι σχολές, ΌΛΑ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ...ΔΙΑΛΥΣΗ.
ΓΙΑ ΑΥΤΟ, ΕΠΙΣΠΕΥΣΤΕ, κύριε πρωθυπουργέ...


π. χρ.