ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

OI ΠΕΙΡΑΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΛΟ


Καλοκαίρι 2009:
Η Μήλος σε συνεχή αφιερώματα εφημερίδων.
"Και τώρα...ΠΑΜΕ ΜΗΛΟ" στα λεωφορεία της Αθήνας και φέτος
Περίοπτη θέση έχει τον τελευταίο καιρό η Μήλος σε αρκετές εφημερίδες και τα ένθετα περιοδικά τους. Το Σάββατο 20/6 "ΤΑ ΝΕΑ" κυκλοφόρησαν με ένθετο οδηγό για τις "Κυκλάδες" . Δεν θα μπορούσε να απουσιάζει βέβαια η Μήλος.
Θα ακολουθήσει το "Έθνος", εκ μέρους του οποίου ο φωτογράφος Ηρακλής Μήλας ήρθε πριν λίγες ημέρες στη Μήλο, προκειμένου να φωτογραφήσει τοπία του νησιού ενόψει του αφιερώματος του ένθετου περιοδικού της εφημερίδας "Explore Nature".
Οι ξεχωριστής ομορφιάς φωτογραφίες βρίσκονται ήδη στην παρακάτω διεύθυνση http://www.trekearth.com/search.php?phrase=Milos&type=photos, ενώ μέρος αυτών βρίσκουμε και καθώς και στο τοπικό μας blog "Μηλίων Διάλογοι".
Λίγες μέρες νωρίτερα, το Σάββατο 19/6 ήταν η σειρά της "Ελευθεροτυπίας" και το δικό της ένθετο "Γεωτρόπιο" να κάνει αφιέρωμα στη Μήλο με τίτλο "Μήλος: Η Αφροδίτη του Αιγαίου". Αναλυτικά στο http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=55496.
Η προβολή του νησιού συνεχίζεται και φέτος σε λεωφορεία της ΕΘΕΛ στην Αθήνα.
Πρόκειται για το πρόγραμμα προβολής του Δήμου Μήλου της περσινής περιόδου που δίνει και φέτος ώθηση στον τουρισμό του νησιού μας.

---------------------------
παμε και στην ΜΗΛΟ.
ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ
OI PEIRATIKOI