ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2019

« Τελετή παράδοσης με σοβαρές μομφές από τον απερχόμενο αρχηγό του Λ.Σ»!

Τελετή παράδοσης με σοβαρές μομφές από τον απερχόμενο αρχηγό του Λ.Σ.








Σταμάτης Ράπτης
EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ


Με σοβαρές αιχμές για τον τρόπο που έγινε η αποχώρησή του από την ηγεσία του Λιμενικού Σώματος «εσπευσμένα και κυριολεκτικά νύχτα» όπως είπε, ο απερχόμενος αρχηγός Σώματος, Σταμάτης Ράπτης, παρέδωσε το πρωί της Τρίτης τα ηνία του Σώματος στο νέο αρχηγό, αντιναύαρχο Θεόδωρο Κλιάρη.
Ο Στ. Ράπτης κατά τη διάρκεια της εθιμοτυπικής ομιλίας του τόνισε: «το γεγονός ότι η απόφαση της αποστρατείας μου, εσπευσμένα και κυριολεκτικά νύχτα μου γνωστοποιήθηκε από τα ΜΜΕ δεν συνάδει με τις παραδόσεις του Λιμενικού Σώματος και θεωρώ ότι αποτελεί έλλειψη ένδειξης σεβασμού στο θεσμό του αρχηγού και προσωπικά του Σώματος. Πολλώ δε μάλλον αφού αυτό συνέβη μετά τη ν επιστροφή μου από υπηρεσιακό ταξίδι στο εξωτερικό για το προσφυγικό ζήτημα. Παρ’ όλα θέλω να ελπίζω ότι ο άκομψος αυτός τρόπος δεν οφείλεται αποκλειστικά στην ηγεσία του υπουργείου Ναυτιλίας αλλά σε εξωθεσμικούς κύκλους και συμφέροντα εκτός του υπουργείου Ναυτιλίας και του Λιμενικού Σώματος που άδικα με πολέμησαν».
Ο απερχόμενος αρχηγός δήλωσε πλήρως και ικανοποιημένος και όπως είπε παραδίδει την ηγεσία του Λ.Σ. μετά από τρία χρόνια και οκτώ μήνες «μεγαλύτερο, ισχυρότερο, ακμαίο και αλώβητο να αντιμετωπίσει προκλήσεις και αντιξοότητες».
Περισσότερα σε λίγο…