ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 8 Αυγούστου 2019

Επίλυση του ζητήματος αποκλεισμού τέκνων λιμενικών από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς!


www.neaplefsi.gr.   Αναδημοσίευση

8/8/2019
Σας ενημερώνουμε ότι μετά από τις παρεμβάσεις μας για το ζήτημα του αποκλεισμού τέκνων λιμενικών από τους βρεφονηπιακούς σταθμούς, δικαιούχων του προγράμματος «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής» για το σχολικό έτος 2019-2020, η Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ) άνοιξε την ηλεκτρονική εφαρμογή χορήγησης επιταγών εισόδου (voucher) δίχως την υποχρέωση  προσκόμισης εκκαθαριστικού (Πράξη Διοικητικού Προσδιορισμού Φόρου μετά τον επιμερισμό των αναδρομικών εισοδημάτων), για το φορολογικό έτος 2018.
Η οριστική επίλυση του ζητήματος, που είχε δημιουργηθεί με τη μη ορθή εφαρμογή του νόμου σχετικά με την εφάπαξ καταβολή των αναδρομικών το 2018 αποτελεί μια σημαντική δικαίωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ., η οποία είχε αναδείξει το θέμα από την πρώτη στιγμή (εδώ) και επέμενε ώστε οι λιμενικοί να μην αδικούνται εξαιρούμενοι κοινωνικών παροχών και προνοιών.
Οι δικαιούχοι συνάδελφοι θα πρέπει να εκτυπώσουν τις νέες επιταγές εισόδου/voucher για την εγγραφή των τέκνων τους στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και όσοι έχουν ήδη καταθέσει τα προηγούμενα voucher να τα αντικαταστήσουν με τα νεότερα.
Συνεχίζουμε με επιμονή τις παρεμβάσεις μας για να μην εξαιρούνται οι λιμενικοί από καμία κοινωνική παροχή και πρόνοια.
Καλούμε τους συναδέλφους, οι οποίοι διαπιστώνουν αποκλεισμούς ή άδικες εξαιρέσεις να επικοινωνούν με τις Ενώσεις Προσωπικού Λ.Σ. προκειμένου να είναι δυνατή η άμεση παρέμβασή μας.