ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2019

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ προς ΠΑΘ 080: Tα πληρωματα των ΠΛΣ δεν έχουν τύχει του ανάλογου της προσφοράς τους σεβασμού από την πολιτεία και δυστυχώς και από το ΛΣ κυρίως την τελευταία 4ετια!



Τετάρτη, 7 Αυγούστου 2019 
Δημοσίευση-επιμέλεια απο Πρόεδρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. ΣΠΥΡΙΔΩΝ at 08:25

Στο πλαίσιο  της επίσκεψης στα Χανιά του Α' Μηχανικού του Π.Α.Θ Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ο80 "ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ" ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΛΣ ΠΕΡΑΜΕΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ έτυχα της μεγάλης τιμής με το να μου απονεμηθεί ο Θυρεός του Π.Α.Θ Ο80.  

Ως Πρόεδρος της ΠΕΑΛΣ , σε τηλεφωνική επικοινωνία,  ευχαρίστησα τον Κυβερνήτη και το πλήρωμα του Π.Α.Θ Ο80 τόσο για την ξεχωριστή για εμένα  τιμή να μου απονεμηθεί ο Θυρεός του Π.Α.Θ Ο80 όσο και για τη προσφορά τους ,στο πλαίσιο των αστυνομικών τους καθηκόντών και της έρευνας και διάσωσης στη θάλασσα .
 Τόνισα δε , ότι δυστυχώς πάρα τις προσπάθειες μας ως ΠΕΑΛΣ,  δεν έχουν τύχει του ανάλογου της προσφοράς τους  σεβασμού από την πολιτεία και δυστυχώς και από το ΛΣ κυρίως την τελευταία 4ετια και ως προς αυτό έχει γίνει ήδη μια πρώτη συζήτηση με το νέο Υπουργό ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗ Ι. στον οποίο καταθέσαμε τους προβληματισμούς μας και τις προτάσεις μας για την αναγνώριση του έργου τους σε θεσμικό και οικονομικό επίπεδο  , την ενίσχυση  της οργανικής τους δύναμης  , την ορθολογική τους  επιχειρησιακή δράση ώστε να εκλείψει το φαινόμενο των άσκοπων και συγχρόνων αποστολών όλων των ΠΑΘ . Ενημέρωσα οτι για την εκπλήρωση των παραπάνω στόχων η ΠΕΑΛΣ έχει προτείνει  την μόνιμη τοποθέτηση των 4 νέων σκαφών του ΛΣ στις δύσκολες περιοχές του Ανατολικού Αιγαίου .
Στον Α' Μηχανικό του Π.Α.Θ Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ Ο80 "ΑΓ. ΕΥΣΤΡΑΤΙΟΣ" ΠΛΩΤΑΡΧΗ ΛΣ ΠΕΡΑΜΕΡΙΤΗ ΓΕΩΡΓΙΟ ευχήθηκα σύντομα να φέρει  το βαθμό του Αντιπλοιάρχου ΛΣ που κατά την άποψη της ΠΕΑΛΣ όπως από την πρώτη στιγμή πριν σχεδόν 4 χρόνια  είχαμε τοποθετηθεί και επιβεβαιωθήκαμε επ αυτού , αδίκως δεν φέρει .
Εκ μέρους της ΠΕΑΛΣ  έγινε επίδοση του θυρεού της ΠΕΑΛΣ στο ΠΑΘ 080.
Εύχομαι καλές θάλασσες και καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους σε όλα τα πληρώματα των πλωτών επιχειρησιακών μέσων του ΛΣ .
06-08-2019
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΕΑΛΣ 
ΠΑΣΣΑΚΟΣ Π. Σπ.