ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

«Ο μεγαλοεφοπλιστής επισκίασε άλλη μία φορά τον υποψήφιο δήμαρχο»!



Ο μεγαλοεφοπλιστής επισκίασε άλλη μία φορά τον υποψήφιο δήμαρχο



Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

της λεωφόρου Ηρώων Πολυτεχνείου μέχρι την είσοδο του εκλογικού
του κέντρου απέναντι από το Δημοτικό Θέατρο, δεχόμενος ασπασμούς και επευφημίες εκατοντάδων οπαδών.
Ο μεγαλοεφοπλιστής Βαγγέλης Μαρινάκης επισκίασε άλλη μία φορά τον επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννη Μώραλη, ευχαρίστησε τον κόσμο για την αύξηση των ποσοστών στο 45,3% (με καταμετρημένο το 83,44% των ψήφων) έναντι 33,18% στον α’ γύρο το 2014, και, με τη γνωστή του λεπτότητα,
χαρακτήρισε «συκοφάντες» τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, τον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Μπελαβίλα και τον πρώην υπουργό Πάνο Καμμένο και τους αφιέρωσε το τραγούδι του Γιάννη Μηλιώκα «Χαραμοφάη (με το μαλάκα)». Απηύθυνε πρόσκληση στους ψηφοφόρους που δεν τον ψήφισαν: «Παρ’ όλο που πέσανε στη λάσπη και τον βούρκο που οι ίδιοι έχτισαν όλον αυτόν τον καιρό, εμείς 
θα τους δώσουμε το χέρι και τους λέμε “ελάτε μαζί μας” για έναν Πειραιά περήφανο χωρίς εξαιρέσεις».
Από την πλευρά του, ο επίσημος υποψήφιος της Ν.Δ. Νίκος Βλαχάκος, που συγκέντρωσε 27,14% (με καταμετρημένο το 83,44% - δεν συμμετείχε στις προηγούμενες εκλογές), δήλωσε: «Οι κάλπες του β’ γύρου ανοίγουν την επόμενη Κυριακή από την αρχή. Πειραιώτισσα και Πειραιώτη, με τη δικιά σου στήριξη θα είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή».
Ψύχραιμος αλλά εμφανώς κουρασμένος έφτασε χθες το το βράδυ στο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού του «Πειραιάς για Ολους» ο Νίκος Μπελαβίλας. Μίλησε στους υποψηφίους του συνδυασμού, στα μέλη του «Λιμανιού της Αγωνίας», σε βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά αλλά και σε πολίτες του Πειραιά.
«Δώσαμε μια μάχη στο όνομα της δημοκρατίας, του ορθού λόγου, των δικαιωμάτων όλων για έναν Πειραιά για όλους», είπε στους συγκεντρωμένους ο Ν. Μπελαβίλας και κατέθεσε το συμπέρασμά του: «Οχι, δεν καταφέραμε να σπάσουμε το τείχος των συμφερόντων που εδώ και δεκαετίες λυμαίνονται την πόλη μας. Πετύχαμε όμως να είμαστε εδώ, παρά τον πόλεμο, και αυτό είναι μια σημαντική παρακαταθήκη για το μέλλον». Τόνισε πως «στην Αριστερά ξέρουμε καλά ότι η πολιτική δεν είναι κατοστάρι, είναι μαραθώνιος» και έδωσε την υπόσχεση: «Είμαστε από εδώ, είμαστε εδώ και θα μείνουμε εδώ».