ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018

Επισκέψεις ΕΠΛΣ Κεντρικής Ελλάδος σε Λιμενικές Αρχές Αγ. Κωνσταντίνου και Αταλάντης...


www.neaplefsi.gr~αναδημοσίευση
16/10/2018
Πραγματοποιήθηκε την 10-10-2018 επίσκεψη της Ένωσής μας στις Λιμενικές Αρχές Αγ.Κωνσταντίνου και Αταλάντης .
Σκοπός της επίσκεψής μας ήταν από τη μία η ενημέρωση των συναδέλφων για τις εξελίξεις που μας αφορούν καθώς και η συζήτηση αλλά και η καλύτερη δυνατή αντιμετώπιση των προβλημάτων που μας ταλανίζουν .
Βασικά θέματα συζήτησης αποτέλεσαν :
  • Η δικαίωση της Π.Ο.Ε.Π.Λ.Σ. αναφορικά με την καταβολή και του υπολοίπου 50% των αναδρομικών του Σ.τ.Ε. δίνοντας ένα σαφές μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι η δυναμική του συνδικαλιστικού μας κινήματος μπορεί να αντιμετωπίσει κάθε άδικη και παράνομη ενέργεια που αντιβαίνει στους κανόνες της Δημοκρατίας και της ηθικής .
  • Η διεκδίκηση των αναδρομικών περικοπών των επιδομάτων Χριστουγέννων ,Πάσχα και αδείας με την Ένωσή μας να αντιμετωπίζει τις εξελίξεις με σύνεση και ψυχραιμία ενημερώνοντας τους συναδέλφους για κάθε εξέλιξη .
  • Η εφαρμογή των διατάξεων που έχουν ψηφιστεί υπέρ των στελεχών του ΛΣ-ΕΛ.ΑΚΤ (διάταξη για τη στρατιωτική θητεία, Πανελλαδικές εξετάσεις ,ταυτότητες κ.α) με σοβαρή εκκρεμότητα αυτή της ψήφισης του νέου ΠΔ Μεταθέσεων.
  • Το εδώ και 4 έτη αίτημα μας για αύξηση των οργανικών θέσεων παράλληλα με την ανακατανομή του προσωπικού.
Η ‘Ένωσή μας θα συνεχίσει τις ενημερωτικές επισκέψεις σε κάθε υπηρεσία έχοντας ως βασικό στόχο τη διαρκή επαφή με το συνάδελφο ,την ενημέρωσή του και την αντιμετώπιση κάθε είδους προβλήματος που προκύπτει τόσο σε τοπικό επίπεδο όσο και πανελλαδικά.

Για το Δ.Σ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                         Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΥΡΑΝΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ               ΜΠΡΟΥΣΟΒΑΝΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ