ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2018

Αθάνατος !!! – Ράγισαν και οι πέτρες στην κηδεία του ήρωα του Αιγαίου Κυριάκου Παπαδόπουλου!





ΑΘΑΝΑΤΟΣ !!!
Ο Θεός παίρνει τους αγγέλους γρήγορα κοντά του…
Έτσι έκανε και για τον επί γης άγγελο Υποπλοίαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο ο οποίος πέθανε προχθές από ανακοπή της καρδιάς του και χθες ταξίδεψε για τον παράδεισο δίπλα στον Κύριο μας!!!
Είχε σώσει περισσότερους από 5.000 μετανάστες όμως δεν είχε τη δυνατότητα να σώσει την ίδια του τη ζωή…
Η μοίρα δεν του έδωσε ούτε το δικαίωμα να παλέψει για την ίδια του τη ζωή…
Ο Κυριάκος Παπαδόπουλος ήταν ένας πραγματικός ήρωας κι έτσι θα παραμείνει στη μνήμη όλων μας.
Όσες τιμές κι αν του αποδόθηκαν χθες κατά τη διάρκεια της κηδείας του είναι ελάχιστες για να γλυκάνουν τον πόνο των δικών του ανθρώπων αλλά και όλων όσων τον γνώριζαν.
Στο σκάφος του, ΠΛΣ 602, με το οποίο έσωσε χιλιάδες μετανάστες κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της ανθρωπιστικής κρίσης, το Λιμενικό Σώμα αποχαιρέτησε στο λιμάνι της Μυτιλήνης τον κυβερνήτη του, Υποπλοίαρχο Κυριάκο Παπαδόπουλο.
Όλοι οι συνάδελφοί του ΛΣ στο νησί, με αγήματα που απέδιδαν τιμές, άνδρες των ξένων ευρωπαϊκών δυνάμεων της Frontex από τα σκάφη τους, όλα τα σκάφη στο λιμάνι, ακόμα και αυτά του Πολεμικού και του Εμπορικού Ναυτικού, με μεσίστιες σημαίες και χαιρετιστήριους συριγμούς, απέδωσαν τιμές στη σορό του ήρωα του Αιγαίου. Του ανθρώπου που, όπως ειπώθηκε από όλους, απέδωσε την εικόνα της Ελλάδας που μάχεται και νικά στη διάρκεια της κρίσης. 
Του υποπλοιάρχου Κυριάκου Παπαδόπουλου…
Στην τελετή, η οποία ολοκληρώθηκε με χειροκροτήματα και τον εθνικό ύμνο, ήταν παρούσα η πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος, ενώ αποδόθηκαν τιμές στην οικογένεια του Κυριάκου Παπαδόπουλου