ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

Συλλήψεις παράνομων αλλοδαπών στην Πάτρα και τη Μυτιλήνη...

Γρ. Μ.Μ.Ε και  ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

Στη σύλληψη δύο (02) αλλοδαπών προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, οι ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Τμήματος αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.
Επίσης, στη σύλληψη ενός 22χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον επιβατικό σταθμό του νοτίου λιμένα Πατρών, από στελέχη του Τμήματος αλλοδαπών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πατρών, κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας που διενεργεί τις προανακρίσεις, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα.
*****
Στη σύλληψη ενός 29χρονου αλλοδαπού προέβησαν, πρωινές ώρες σήμερα, στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Μυτιλήνης.
Συγκεκριμένα, ο ανωτέρω σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον λιμένα Μυτιλήνης, από στελέχη του γραφείου Ασφάλειας και Κλιμακίου Ειδικών Αποστολών της οικείας Λιμενικής Αρχής, κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα.
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Μυτιλήνης που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν τα ανωτέρω έγγραφα καθώς και το χρηματικό ποσό των επτακοσίων ευρώ (700€).