ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Ένοπλος κρατά ομήρους σε εβραϊκό σουπερμάρκετ σε προάστιο του Παρισιού. Νέο περιστατικό πυροβολισμών

Ένοπλος κρατά ομήρους σε εβραϊκό σουπερμάρκετ σε προάστιο του Παρισιού
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://news.in.gr
Παρίσι, Γαλλία
Νέο περιστατικό πυροβολισμού στη Βενσάν, προάστιο του Παρισιού. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένοπλος άνδρας κρατά τουλάχιστον πέντε ομήρους σε εβραϊκό παντοπωλείο (με προϊόντα κοσέρ).
Τουλάχιστον ένα άτομο έχει τραυματιστεί, ενώ άλλες πηγές μιλούν για δύο τραυματίες. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι τα πυρά διήρκεσαν περίπου 20 δευτερόλεπτα.
 
Επιλέξτε εδώ για να δείτε την εικόνα σε μεγέθυνση
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είναι ο ίδιος που άνοιξε πυρ στη Μονρούζ την Πέμπτη και σκότωσε μία δημοτική αστυνομικό. Στη συνέχεια, είχε διαφύγει. 
Ο δράστης της επίθεσης στη Μονρούζ έχει ταυτοποιηθεί και φέρεται να είχε βρεθεί στο περιβάλλον των αδελφών Κουισί που άνοιξαν πυρ στα γραφεία του Charlie Hebdo, σύμφωνα με αξιόπιστες πηγές κοντά στην έρευνα που επκαλείται ο Monde.
Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 14:00 ώρα Ελλάδος στο προάστιο Βενσάν του Παρισιού στα ανατολικά της πόλης.
Η ομηρεία έρχεται να προστεθεί σε μία σειρά περιστατικών που έχουν συγκλονίσει τη Γαλλία τις τελευταίες ημέρες, μετά την επίθεση στα γραφεία του Charlie Hebdo που στοίχισε τη ζωή σε 12 άτομα.
Σύμφωνα με την εφημερίδα Le Figaro, ο υπουργός Εσωτερικών Μπερνάρ Καζνέβ, σπεύδει στο σημείο της επίθεσης.
Το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, επικαλούμενο αξιωματούχους, αναφέρει ότι από τα σχολεία που βρίσκονται κοντά στο παντοπωλείο δεν επιτρέπεται να βγει και να μπει κανείς.