ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014

ΠΕΜΕΝ, ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ, ΠΕΕΜΑΓΕΝ, ΠΕΠΡΝ, ΠΕΣ/ΝΑΤ: Συνεχίζεται η υποβάθμιση και απαξίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ενώ έγγραφα, όπως του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ.Πειραιώς και Αιγαίου (αριθ. Πρωτ. 109/30590), προχωράνε σε συγχωνεύσεις, όπως του τμήματος φυσικοθεραπείας!!!



ΠΕΜΕΝ        ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ    ΠΕΕΜΑΓΕΝ       ΠΕΠΡΝ      ΠΕΣ/ΝΑΤ

31 Οκτώβρη 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Παρά την ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ του ΝΑΤ από τις 11-9-2014 για την λειτουργία χρήσης του Οίκου Ναύτη να καταθέσουν οι εμπλεκόμενοι φορείς  ολοκληρωμένα τις προτάσεις τους, να εξεταστούν στις συνδικαλιστικές οργανώσεις και η απόφαση τους να συζητηθεί σε συνεδρίαση του Δ.Σ του ΝΑΤ, αυτό δεν έχει γίνει μέχρι σήμερα.

Αντίθετα συνεχίζεται η υποβάθμιση και απαξίωση της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, ενώ έγγραφα όπως του Διοικητή της 2ης Υ.ΠΕ.Πειραιώς και Αιγαίου (αριθ. Πρωτ. 109/30590), προχωράνε σε συγχωνεύσεις όπως του τμήματος φυσικοθεραπείας και να καταργηθεί από τον Οίκο Ναύτη.
Για την λειτουργία του Οίκου Ναύτη και την κάλυψη της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, την κοινωνικοασφαλιστική προστασία, έχουμε  απευθύνει πλατύ κάλεσμα σε όλες τις ναυτεργατικές  οργανώσεις εν ενεργεία και συνταξιούχων, να πραγματοποιήσουν πλατιές συσκέψεις, συνεδριάσεις Δ.Σ – Γ.Σ, συγκεντρώσεις.
Καλούμε τους ναυτεργάτες, του εργαζόμενους, να συμμετέχουν δυναμικά στο αυριανό Πανελλαδικό Συλλαλητήριο,   οι ναυτεργάτες συγκεντρωνόμαστε στις 6 το πρωί στην πλατεία Καραϊσκάκη στον Πειραιά, υποδεχόμαστε τους διαδηλωτές που θα έρθουν από τα νησιά και οργανωμένα προχωράμε στις προσυγκεντρώσεις στην Αθήνα.

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΟΥ ΠΑΜΕ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν. «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΡΥΜΟΥΛΚΩΝ – ΝΑΥΑΓΟΣΩΣΤΙΚΩΝ
  • ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΝΑΤ