ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 13 Μαΐου 2014

Ειρωνική απάντηση Γλέζου σε Πάγκαλο: Εκφράζει πίκρα γιατί ούτε μαγιό βρίσκει ούτε χωράει σε αεροπλάνο

Ειρωνική απάντηση Γλέζου σε Πάγκαλο: Εκφράζει πίκρα γιατί ούτε μαγιό βρίσκει ούτΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ: http://www.iefimerida.gr
Με τρόπο ειρωνικό απαντάει ο Μανώλης Γλέζος στα όσα ανέφερε για τον ίδιο ο Θεόδωρος Πάγκαλος, καθώς, ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κίνησης Ενεργοί Πολίτες, που πρόσκειται στον κ. Γλέζο, αναφέρει ότι «Ο Πάγκαλος δίνει τη νίκη στον ΣΥΡΙΖΑ».
Στο κείμενο τονίζεται ότι «Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ», ενώ, ο κ. Γλέζος προσθέτει «Είναι γνωστή η εκτίμηση των Ελλήνων ψηφοφόρων προς το πρόσωπο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ».

«Αποτέλεσμα αυτής της εκτίμησης, είναι οι εκάστοτε δηλώσεις του να επηρεάζουν σημαντικά το εκλογικό σώμα. Με την σημερινή του συνέντευξη ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, έσπρωξε αποφασιστικά την πλάστιγγα υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ».
Από τον Μανώλη Γλέζο δεν γλίτωσε ούτε το «Ποτάμι» καθώς στο κείμενο αναφέρεται ότι «Φήμες θέλουν τον Σ.Θεοδωράκη να θέλει να του κάνει μήνυση, γιατί εκδηλώνοντας την προτίμησή του προς το " Ποτάμι", ο Σταύρος φοβάται ότι θα πέσει κάτω και από τα ποσοστά της " Ελιάς". Στην "Ελιά" μια κάποια νότα αισιοδοξίας πνέει μετά την απέχθεια που εκδήλωσε ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ»,.
«Οσο για την Ν.Δ., ετοιμάζονται να βγάλουν βίντεο με παλιές δηλώσεις του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ που μιλάει για "τρισκατάρατη δεξιά" μπας και περιορίσουν τη ζημιά. Πάντως κύκλοι στενά προσκείμενοι στο πρώην υπουργό, λένε ότι ο Θεόδωρος εξέφρασε και μια προσωπική πικρία, μιας και ούτε μαγιό βρίσκει για να πάει στη θάλασσα, ούτε μπορεί πλέον να μπει σε αεροπλάνο γιατί απλά δεν χωράει» καταλήγει η ανακοίνωση η οποία συνοδεύεται και από μια φωτογραφία του Θεόδωρου Πάγκαλου με το «κλασσικό» κόκκινο μπουρνούζι.
Φωτογραφίες Eurokinissi