ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Βράβευσαν λιμενικούς που ξεχώρισαν!

http://www.neakriti.gr
ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

  25/02/2014

Σε μια περίοδο που τα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα είναι πολλά και σοβαρά, ανάμεσά τους η αναδιάρθρωση του Σώματος, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποίησε την 11η Γενική της συνέλευση.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Λιμενικού Σώματος αναλύθηκαν οι δραστηριότητες της Ένωσης και τα αποτελέσματα της ενώ πραγματοποιήθηκε και οικονομικός απολογισμός.
Όπως κάθε χρόνο έτσι και εφέτος, η Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης βράβευσε τους λιμενικούς που ξεχώρισαν για τον υποδειγματικό υπηρεσιακό ζήλο τους και έθεσαν τη ζωή τους σε κίνδυνε για να σώσουν για να σώσουν ανθρώπινες ζωές από βέβαιο πνιγμό.

Η 11η γενική συνέλευση της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Ανατολικής Κρήτης πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα διαχείρισης κρίσεων της αποκεντρωμένης διοίκησης.