ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Ενοχλούσε τα ιδιωτικά συμφέροντα, τον έφαγαν από την ΕΡΤ!!!!

Παρασκευή, 31 Μαΐου 2013

Καθαίρεσαν στην ΕΡΤ τον άνθρωπο που της έφερε την υψηλή ευκρίνεια

 Πηγή: iefimerida.gr
www.greektv-com.blogspot.gr
 αναδημοσίευση

"Με την πρώτη ουσιαστική διοικητική απόφαση του νέου διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ Γκίκα Μάναλη, καθαιρείται από τη θέση του ο Νίκος Μιχαλίτσης, το στέλεχος της κρατικής τηλεόρασης που πιστώνεται τη μετάβαση στην εποχή της υψηλής ευκρίνειας με τη δημιουργία του καναλιού ΕΡΤ HD.

Ο πρώην γενικός διευθυντής τεχνικών υπηρεσιών την περίοδο 2009 -2011 είχε συγκρουστεί προεκλογικά με τον σημερινό κυβερνητικό εκπρόσωπο Σίμο Κεδίκογλου για την υπεράσπιση των συμφερόντων της ΕΡΤ", γράφει το site iefimerida
Όλοι θυμόμαστε τον Σίμο Κεδίκογλου στο παράθυρο της πρωινής εκπομπής της ΝΕΤ να καβγαδίζει με τον τότε γενικό διευθυντή τεχνικών υπηρεσιών. Μετά το βουλευτής έγινε υπουργός, και ο Νίκος Μιχαλίτσης έχασε τη θέση του από τη γενική διεύθυνση.
"Την επιμονή του στο εταιρικό συμφέρον της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έναντι των ιδιωτικών καναλιών που απαιτούσαν να σταματήσουν τα ψηφιακά βήματα της ΕΡΤ, την πλήρωσε με τη θέση του.

Μετεκλογικά, η συγκυβέρνηση των τριών κομμάτων του Αντώνη Σαμαρά τον καθαίρεσε από τη γενική διεύθυνση. Ως ένα από τα παλαιότερα στελέχη της εταιρείας, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος Νίκος Σίμος αρνήθηκε την απομάκρυνση του και έτσι τοποθετήθηκε στην παλιά του θέση, αυτή του προϊσταμένου της διεύθυνσης τεχνικής ανάπτυξης και εποπτείας.
Από σήμερα ο Νίκος Μιχαλίτσης καθαιρείται και από αυτή την θέση ευθύνης. Η αιτιολογία είναι πως «μεταξύ άλλων δεν συνεργάζεται με τη γενική διεύθυνση τεχνικών υπηρεσιών».
Αυτά γίνονται την περίοδο που συζητείται η οριστική ψηφιακή μετάβαση στην τηλεόραση για τα κρατικά και ιδιωτικά κανάλια κι ενώ η κυβέρνηση σχεδιάζει ήδη την αφαίρεση μιας ψηφιακής συχνότητας από την ΕΡΤ.
Η υπογραφή στην καθαίρεση του γίνεται από τον νυν γενικό διευθυντή, πρώην νομάρχη Αργολίδας που επέστρεψε μετά από 20 χρόνια απουσίας από τις τεχνικές υπηρεσίες της ΕΡΤ, στο ραδιομέγαρο Δημήτρη Σαραβάκο.