ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

Και για να είμαστε δεοντολογικά σωστοί( καθώς εκείνο, που ενδιαφέρει είναι η απελευθέρωση των ναυτικών) το θεμα πρωτοδημοσίευσε προχτές το portal www. ENPEIRAIEI. GR!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ, ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ...

ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΊΟ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ ΤΗΡΟΥΣΕ ΣΙΓΗ ΙΧΘΥΟΣ,
 ΚΑΘΩΣ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΕ Η ARKADIAN LINES, ΤΟΥ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗ ΜΕΓΑΛΟΧΟΡΗΓΟΥ ΤΟΥ!
ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ, ΤΟΣΟ Ο ΥΠΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ Λ.Σ, ΌΣΟ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΣΕΔ ΜΑΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΝ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ, ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ , ΩΣ PEIRATIKO REPORTAZ , ΑΠΟ ΣΤΕΝΟ ΣΥΓΓΕΝΗ ΝΑΥΤΙΚΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ!!!

για το peiratikoreportaz

Πόπη Χρ.

------------------------------------------------------------------ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την “εξαφάνιση” του δεξαμενόπλοιου AEGEAN HORIZON 

WWW.ENPEIRAIEI.GR
ΑΝΑΔΗΜΟΣΊΕΥΣΗ 

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την “εξαφάνιση” του δεξαμενόπλοιου AEGEAN HORIZONPosted date: December 05,2012

Σιγή ιχθύος τηρεί το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου σχετικά με το δεξαμενόπλοιο AEGEAN HORIZON και τους 25 ναυτικούς εκ των οποίων 13 Ελληνες.  Για περισσότερες από 20 μέρες έχουν να δώσουν σημεία ζωής οι Ελληνες ναυτικοί του πλοίουτης Arcadia Shipmanagement του Κωνσταντίνου Αγγελόπουλου το οποίο είχε προορισμό το λιμάνι της Νιγηρίας και κρατείται εκεί σύμφωνα με πληροφορίες για άγνωστους λόγους. Το Υπουργείο Ναυτιλίας δεν μας παρείχε καμία πληροφορία λέγοντας πως η εταιρεία ζήτησε να μην προβεί σε δημοσιοποίηση της υπόθεσης. Η Εν Πειραιεί επικοινώνησε με την εταιρεία αλλά δεν κατέστη δυνατή η συνομιλία με τον υπεύθυνο μετά από αρκετή αναμονή στην τηλεφωνική γραμμή. Οπως μας είπε η μουδιασμένη υπάλληλος, “δεν μπορεί να μιλήσει αυτή τη στιγμή” παραπέμποντάς μας αορίστως να επικοινωνήσουμε αργότερα. Εντύπωση προκαλεί, όμως,  και η στάση του ΥΝΑ η οποία ομολογουμένως είναι περίεργη. Προφανώς ουδείς σκέφτεται την αγωνία των οικογενειών των ναυτικών μας. Θα επανέλθουμε με νεότερα για τη μυστηριώδη υπόθεση.