ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ [ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΣΤΟΛΟ] ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΣΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΗΘΙΚΑ.. ΑΥΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΜΑΣ ΣΤΑ ΥΨΗΛΑ ΚΛΙΜΑΚΙΑ ΚΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ .

Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ οτι Το ξεπάτωμα των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος είναι ευνοϊκή ρύθμιση . θα μας τρελάνεις ???? δηλαδή μας λες ότι το αυτονόητο , το δικαίωμα , το νόμιμο είναι πλέον ευνοϊκή ρύθμιση …………????
Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ οτι το ξεπάτωμα των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος είναι από τις ελάχιστες ευνοϊκές ρυθμίσεις του νέου Μνημονίου .Δε μας λες
τις υπόλοιπες ελάχιστες ευνοϊκές ρυθμίσεις να τις μάθουμε κι εμείς…………………………………..

Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ οτι το ξεπάτωμα των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος ισοσκελίζει σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες που προκύπτουν από τις νέες μειώσεις.ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ ΝΑ ΧΑΡΟΥΜΕ ???? ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΚΟΨΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ???? Και από που προκύπτει ότι ισοσκελίζει σε μεγάλο βαθμό τις απώλειες ??? μήπως σε βολεύει να λογαριάζεις στο βαθμό 1 έτους ΛΦ ????


Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ οτι Θα πρέπει να αναφερθεί ότι το μέγιστο ποσό μηνιαίας μείωσης μέχρι και τον βαθμό του Πλωτάρχη δεν ξεπερνά τα 125 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο ποσοστό των στελεχών Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. θα υποστεί μείωση της τάξης των 70-90 ευρώ.ΜΗΠΩς Πρέπει να στείλουμε και ευχαριστήρια επιστολή στον πρωθυπουργό και στον διορισμένο υπουργό οικονομικών .μήπως τα βλέπεις λίγα τα 70-90 και 125 ευρώ .Αν θεωρείς οτι δεν πείραξαν τον οικογενειακό μας προϋπολογισμό μήπως στις επόμενες περικοπές να δώσουμε κάτι παραπάνω ????
Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ οτι Είναι γνωστό σε όλους ότι οι προθέσεις της κυβέρνησης προέβλεπαν πολύ μεγάλες μειώσεις αλλά και τη διατήρηση του παγώματος των μισθολογικών προαγωγών και του χρονοεπιδόματος.Φάγαμε δούλεμα και κοροϊδία επικοινωνιακή 6 μήνες που πήγε σύννεφο αν και τόσες ήταν προγραμματισμένες από την αρχή να είναι οι ρυθμίσεις αλλά βόλευε την κυβέρνηση, εις γνώση των συνδικαλιστών και όλων μας ,να δείξουν στο τέλος οτι υποχώρησαν και έκαναν οτι μπορούσαν για εμάς και καλα οτι εκαναν <<πόλεμο>> και επίσης βόλευε και εσας τους συνδικαλιστές να γίνουν ετσι τα πράγματα ωστε να μπορείτε σήμερα να λετε και καλά οτι οι αγώνες σας έφεραν λιγότερες περικοπές .
 ΔΕΝ ΤΡΩΜΕ ΚΟΥΤΟΧΟΡΤΟ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ και δεν μπορείτε πλεον να μας κατευθύνετε σε λαθος συμπεράσματα που θα μας πεις ολο χαρα οτι οι συνέχειες παρεμβάσεις των Ομοσπονδιών των Λιμενικών - Πυροσβεστών - Αστυνομικών, οι δυναμικές διαμαρτυρίες των Ένστολων σε όλη την Ελληνική επικράτεια, η πίεση της κοινής γνώμης αλλά και η αναγκαιότητα της διασφάλισης της προστασίας του πολίτη και της ασφάλειας της χώρας ανάγκασαν την Κυβέρνηση να υπαναχωρήσει των αρχικών άκαμπτων και υπερβολικών αξιώσεων από το πενιχρό μισθό του Ένστολου.
ΠΑΝΤΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΤΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ , ΚΑΜΙΑ 500ΑΡΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΧΑΜΗΛΟΒΑΘΜΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 50ΑΡΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ....ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΟΙ .....ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΑΚΟΣΜΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΑΡΕΣ ΜΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ ..............
 

Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ ότι αν και οι εξελίξεις δεν είναι θετικές, οι αγώνες της ΠΟΕΠΛΣ και των συναδέλφων που όλο αυτό το χρονικό διάστημα συμμετείχαν στις κινητοποιήσεις, παραστάσεις διαμαρτυρίας τόσο σε τοπικό όσο και πανελλαδικό επίπεδο έχουν αξία, αποτέλεσμα και ουσία ,δίνοντας μήνυμα δύναμης και προοπτικής για τους αγώνες που θα ακολουθήσουν το 2013 εν όψη του νέου Μισθολογίου που θα εφαρμοστεί από το 2014 . ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ ????? ΟΤΙ ΚΑΝΑΤΕ ΑΓΩΝΕΣ ????? ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ???? ΚΑΙ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΤΩΡΑ ???? ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΜΕ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ???? ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΛΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΕΙΣΤΕ ????? ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ???? Αυτό κατάλαβες εσύ κύριε Κυράνη της ΠΟΕΠΛΣ ?????
ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ????
ΟΤΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΤΑ ΑΓΓΛΙΚΑ ΣΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΜΕΙΩΣΑ ΣΤΟ ΜΙΣΟ ΤΙΣ ΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΠΑΩ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ 2ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙΕΙ ΒΕΝΖΙΝΗ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ …..
ΟΤΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΔΙΠΛΑ ΠΑΠΛΩΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΕΨΑΧΝΑ ΓΙΑ ΤΣΑΓΚΑΡΗ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΟΥ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΨΥΞΗ ΤΟ ΠΕΡΙΣΣΕΜΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΟΥ ΝΑ ΤΟ ΦΑΜΕ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΤΡΩΜΕ ΚΡΕΑΣ ΜΟΝΟ ΚΑΘΕ ΚΥΡΙΑΚΗ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΚΥΝΗΓΑΕΙ ΤΩΝ 2 ΔΟΣΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ , ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΚΟΠΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΑΝ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ 2 ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΑΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΞΕΦΤΙΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΠΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΧΤΕΣ ΒΡΑΔΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΑΝ ΤΟ ΚΡΥΟ ΚΑΙ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΟ ΚΑΛΟΡΙΦΕΡ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΟΤΙ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ ΑΡΡΩΣΤΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ
ΠΟΣΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ????
ΑΜΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ ΑΥΤΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΤΙ “ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ….””
 
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΛΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΟΥΣ .ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΗΚΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ ΛΣ [ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΕΝΟΙΚΙΑ , ΕΧΕΙΣ ΧΤΙΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΙΛΑ , ΕΧΕΙΣ ΤΣΕΠΩΣΕΙ 200-300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑΚΙΑ ΑΠΟ ΠΡΟΞΕΝΙΚΟ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΜΕΤΑΤΕΘΕΙ ΠΟΤΕ , ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΡΗΖΕΙ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΑΡΠΑΞΕΙΣ ΠΑΧΥ ΕΦΑΠΑΞ ΚΑΛΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ,ΕΧΕΙΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΕΣ ΝΑ ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ , ΟΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΑ ΕΒΛΕΠΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ……………
ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΤΙ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΥΡΑΝΗ ΤΗΣ ΠΟΕΠΛΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΤΩΝΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ …………………………………….