ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

Ελλάδα και… Κονγκό !!

Ημερομηνία: 4 Σεπτεμβρίου 2012

Η σημερινή κατάσταση στην χώρα μας είναι τραγική… Και πιο πολύ αυτοί που μας κυβερνούν είναι τραγικοί, αστείοι, είναι επιεικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ. Από τη μια, δεν έχουν χρήματα να δώσουν για την υγεία, την παιδεία, τους υπό κατάρρευση δήμους,  απαιτούν περικοπές μισθών και επιδομάτων σε όλο το φάσμα του δημόσιου τομέα ,  εφαρμόζουν φορολογικά μέτρα απαράμιλλης αγριότητας σε όλες τις επαγγελματικές τάξεις… κι από την άλλη δίνουν 6.376.000,00 €  ως συνδρομή της χώρας μας στην ειρηνευτική αποστολή του Ο.Η.Ε. στο Κονγκό ! ! ! (απόφαση 1027/30-8-21012 Υπουργού Εξωτερικών).
 
Δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό αποτελεί δέσμευση της Ελλάδας προς τους διεθνείς οργανισμούς στους οποίους συμμετέχει, δεν γνωρίζω κατά πόσο αυτό αποτελεί υποχρέωση της  χώρας μας προς τους εταίρους και φίλους μας Αμερικανούς και Ευρωπαίους. Σίγουρα όμως αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ των κυβερνώντων η παροχή αξιοπρεπών μισθών και συντάξεων στους Έλληνες πολίτες, αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η παροχή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η παροχή δωρεάν κρατικής παιδείας, αποτελεί ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ η προστασία των συμφερόντων των πολιτών αυτής της χώρας.
 
Είστε υπεύθυνοι κύριοι της εγχώριας τροϊκανής κυβέρνησης για τον Ελληνικό λαό, τον οποίο υποβάλλετε σε εξαντλητικές θυσίες και οδηγείτε στην εξαθλίωση. Και θα λογοδοτήσετε για τις επαίσχυντες πράξεις σας, να είστε σίγουροι.
 
Ο λαός δεν ξεχνά και θα σας τιμωρήσει. Και μάλιστα πολύ σύντομα.
 
ΑΝΤΩΝΙΟΣ  ΑΧΙΛ. ΚΑΛΟΓΕΡΟΓΙΑΝΝΗΣ
Οδοντίατρος
Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά.
Μέλος Τομέα Υγείας «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ»