σε παρακολουθώ χρόνια τώρα , και βλέπω την προσπάθεια σου για αξιοκρατία και ισονομία.
Δυστυχώς το κράτος μας στήθηκε πάνω σε ψέμα, μίζα και διαφθορά και συνεχίζει μέχρι σήμερα με τους ίδιους ρυθμούς.
Φωνές σαν την δική σου και των παιδιών που γράφουν στο ΠΕΙΡΑΤΙΚΟ είναι λίγες.
Ζω και εργάζομαι σε ένα δημόσιο χώρο που έχει να κάνει με την ασφάλεια και την προστασία της ανθρώπινης ζωής στην θάλασσα.
Αυτά που βλέπω ακούω και μαθαίνω κάθε μέρα με έχουν απογοητεύσει και μου έχουν δημιουργήσει την πεποίθηση ότι αυτό το κράτος δεν πρόκειται ποτέ να αλλάξει.
Θυμάσαι πέρυσι το σάλο που δημιουργήθηκε με τον Ρωσικό νηογνώμονα.
Λοιπόν άκου τα νέα.
Οι νέοι εκπρόσωποι του Ρωσικού νηογνώμονα μετά από τον έλεγχο των ναυπηγικών σχεδίων των σκαφών που είχαν κοπεί πέρυσι, διαπίστωσαν ότι ορισμένα απ' αυτά δεν πληρούν τις προδιαγραφές για να ενταχθούν στην κλάση του.
Ο αριθμός είναι περίπου 10 σκάφη σε όλη την Ελλάδα (κρήτη-δωδεκάνησα-ζάκυνθο-κυκλάδες κ.λ.π).Δηλαδή 10 πλοία κυκλοφορούσαν χρόνια τώρα στη θάλασσα μεταφέροντας ανθρώπινες ψυχές και ήταν αναξιόπλοα με ότι αυτό συνεπάγεται σε περίπτωση ατυχήματος.Τα ερωτήματα που έχω είναι τα εξής.
Πως κυκλοφορούσαν τα προηγούμενα χρόνια αυτά τα πλοία?
Θα αναζητηθούν ευθύνες από κάποιους που εξέδιδαν πιστοποιητικά μαϊμού?
Θα αναζητηθούν ευθύνες από την κρατική επιθεώρηση πλοίων για τα Πιστοποιητικά που εξέδιδε κάθε χρόνο χωρίς να διαπιστώνει την αξιοπλοΐα των πλοίων?
Αληθεύει ότι στον Πειραιά αυτή την στιγμή γίνεται αλισβερίσι δεκάδων χιλιάδων ευρώ, προκειμένου να αποκτηθεί με οιονδήποτε τρόπο πιστοποιητικό κλάσης συγκεκριμένου πλοίου?
Αληθεύει ότι νυν βουλευτής πρώην υφυπουργός πιέζει για συγκεκριμένο πλοίο.
Ερευνήστε με ένα απλό τηλεφώνημα στις πηγές σας τα παραπάνω και θα διαπιστώσετε την τραγική πραγματικότητα που υπάρχει στο Ελληνικό κράτος.
Ευχαριστώ για τη φιλοξενία