ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

ΜΕ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΑΠΑΝΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΣΕ ΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ!

EΤΕΡ


Ανακοίνωση

Με μια άνευ προηγουμένου σε συμμετοχή Γενική Συνέλευση οι τεχνικοί της ραδιοφωνίας χθες αποφασίσαμε παμψηφεί κινητοποιήσεις στους ραδιοφωνικούς σταθμούς απαντώντας στην αδιαλλαξία της εργοδοσίας για την υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας.

Η προσπάθεια των εργοδοτών να απορρυθμίσουν ολόκληρη την ΣΣΕ μας και να μειώσουν τους μισθούς μας κατά 20% , θα βρει απέναντί της σύσσωμο το τεχνικό δυναμικό των ραδιοσταθμών.

Καλούμε την εργοδοσία να σταματήσει τον συγκρουσιακό κατήφορο που ακολουθεί απέναντι στους εργαζόμενους. 

Καλούμε την κυβέρνηση να σταματήσει την συνεργασία με τους εργοδότες προκειμένου να κινεζοποιήσει μισθούς, συντάξεις και ασφαλιστικά δικαιώματα.

Οι εργαζόμενοι είναι τα συνήθη υποζύγια που πληρώνουν συνεχώς την πολιτική ανικανότητα κάποιων και την φιλεργοδοτικές μεθοδεύσεις των ρυθμίσεων, των θαλασσοδανείων και των φοροαπαλλαγών για τους εργοδότες, των χαρατσιών, της φορομπηχτικής πολιτικής, των αντεργατικών και αντιασφαλιστικών ρυθμίσεων για τους εργαζόμενους.


Ως εδώ.
Οι εργαζόμενοι δεν αντέχουν πλέον.
Τη Συλλογική μας Σύμβαση Εργασίας δεν θα επιτρέψουμε σε κυβέρνηση και εργοδοσία να την κουρελιάσουν και να πετάξουν στο καλάθι των αχρήστων δεκαετίες αγώνων.

Οι δρόμοι και οι κινητοποιήσεις έχουν πλέον το λόγο. Είναι μονόδρομος.
Κάτω τα χέρια από την Συλλογική Σύμβαση Εργασίας μας.