ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

«Μεγάλες και αποκλειστικές οι ευθύνες της Στρατιωτικής ηγεσίας για την υποστελέχωση του Κ.Λ Ραφήνας»!

Πειραιάς, 16-09-2019
Οι προ ενός έτους υποσχέσεις  της Στρατιωτικής ηγεσίας για ενίσχυση του Κ.Λ Ραφήνας , ενίσχυση στελεχών δηλαδή που με αυτοθυσία έσωσαν εκατοντάδες συνανθρώπους μας κατά τη  περσινή τραγωδία στην Ανατολική Αττική απεδείχθησαν φρούδες. Αντί να υπάρξει ενίσχυση ουσιαστικά   υπάρχει μείωση. Ακόμα και η ενίσχυση των πλωτών της Ραφήνας έγινε μέσω εσωτερικής στελέχωσης με αποτέλεσμα την αποδυνάμωση έτερων τομέων της Λιμενικής Αρχής.
Δυστυχώς όμως  ένα χρόνο μετά την τραγωδία της Ραφήνας η στρατιωτική ηγεσία αντί να ενισχύσει με ικανό αριθμό ατόμων την Λιμενική Αρχή  Ραφήνας σφυρίζει αδιάφορα και ενδιαφέρεται μόνο να υπογράφει διαθέσεις και αποσπάσεις προς παραδείσιες υπερστελεχωμένες Υπηρεσίες !!!
Ρωτάμε λοιπόν τους υπογράφοντες τις αποσπάσεις και διαθέσεις αυτές αυτές .

Καταλαβαίνετε Κύριοι ότι δεν μπορείτε να κοροϊδεύετε πλέον τα στελέχη Λ.Σ του Κ.Λ Ραφήνας τα οποία δουλεύουν πολλαπλάσιες ώρες από το κανονικό χωρίς να ξέρουν καν αν θα πάρουν ούτε 10 μέρες άδεια η οποία είναι απαραίτητη για την σωματική και την ψυχική υγεία του κάθε εργαζομένου; Αν ο μη  γένοιτο συμβεί φέτος οτιδήποτε  μικρότερο από την περσινή τραγωδία ποιος θα αναλάβει τις ευθύνες για την υποστελέχωση του Κ.Λ Ραφήνας ;;;;
Αναλάβετε  επιτέλους την ευθύνη σας προς το προσωπικό του Λιμενικού Σώματος και προς την Ελληνική κοινωνία!!!