ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 18 Ιουλίου 2019

Συνάντηση του Υπουργού Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Ιωάννη Πλακιωτάκη με τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης Α.Ε. καθώς και με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού!

ΓΡ.ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΗΜ. ΣΧΕΣΕΩΝ

18/7/2019

Με τον Πρόεδρο & Διευθύνων Σύμβουλο του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης Α.Ε. κ. Σωτήρη Θεοφάνη και με τον Γενικό Εκτελεστικό Διευθυντή του Οργανισμού Λιμένα Θεσσαλονίκης Α.Ε. κ. Φράνκο Νικόλα Κούπολο αντίστοιχα, συναντήθηκε σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης. 

Ο κ. Θεοφάνης ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Πλακιωτάκη για τις τρέχουσες εξελίξεις στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, καθώς και για τις πρόσφατες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων του λιμένα, στόχο των οποίων είναι η επιτάχυνση υλοποίησης του επενδυτικού πλάνου του Οργανισμού. 
(Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά προς τα δεξιά, ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. κ. Σωτήρης Θεοφάνης, ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Ιωάννης Πλακιωτάκης και ο Γενικός Εκτελεστικός Διευθυντής της Ο.Λ.Θ. Α.Ε. κ. Φράνκο Νικόλα Κούπολο)