ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

»Συνεχίζουμε τον αγώνα για «σωματείο Εργατών και όχι εργοδοτών»!

ΠΕΜΕΝ                      ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ                    ΠΕΕΜΑΓΕΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Συνεχίζουμε τον αγώνα για «Σωματεία Εργατών και όχι των εργοδοτών», ενάντια στη συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ (ΠΑΣΚΕ - ΔΑΚΕ - ομάδα Βασιλόπουλου/ΣΥΡΙΖΑ), που επιχείρησαν τον αποκλεισμό της ΔΑΣ από τον διορισμό της προσωρινής διοίκησης της ΓΣΕΕ.
Απορρίφθηκε από την προσωρινή διαταγή το βασικό αίτημα των 61 Εργατοϋπαλληλικών Κέντρων και Ομοσπονδιών να είναι η ΔΑΣ εκτός της Διοίκησης της ΓΣΕΕ, με τον ισχυρισμό που προέβαλαν ότι οι εκπρόσωποι της ΔΑΣ είναι τραμπούκοι, μέλη εγκληματικής οργάνωσης κ.λπ.
Δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια, δεν θα δεχτούμε νόθους και εργοδότες ως εκπροσώπους των εργαζομένων, να προσπαθήσουν ξανά ένα νέο νόθο Συνέδριο.
Τιμάμε την αιματοβαμμένη Εργατική Πρωτομαγιά του 1886 στο Σικάγοτους νεκρούς της τάξης μας με απεργία την 1η Μάη, αφήνουμε στο περιθώριο την συνδικαλιστική μαφία της ΓΣΕΕ, επιθεωρούμε τις δυνάμεις μας, καθορίζουμε στόχους με ανάπτυξη της ταξικής πάλης, ενάντια στην επίθεση του κεφαλαίου και των εκπροσώπων του.
Οι απεργιακές συγκεντρώσεις την 1η Μάη των Εργατικών Κέντρων, Ομοσπονδιών, συνδικάτων, των δυνάμεων του ΠΑΜΕ με την μαζική συμμετοχή όλων των εργαζομένων, να στείλουν ηχηρό μήνυμα αντίστασης, να κλιμακώσουμε τον αγώνα για τις δικές μας ανάγκες.
ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΚΑΤΩΤΕΡΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ ΜΗΧΑΝΗΣ Ε.Ν.  «Ο ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ»
• ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΑΓΕΙΡΩΝ Ε.Ν
18 Απρίλη 2019