ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019

Συγκέντρωση-έκπληξη του Στέλιου Μανουσάκη!

Πρώτο το Κίνημα Αλλαγής στον Πειραιά

21.03.2019

 

         
Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του Εμπορικοβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, μίλησε χθες (20/3/2019) ουποψήφιος βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Α’ Πειραιώς & Νήσων, κ. Στέλιος Μανουσάκης. Μία τέτοιου όγκου πολιτική συγκέντρωση είχε πολλά χρόνια να πραγματοποιηθεί στον Πειραιά και 

έστειλε ένα σαφές μήνυμα ότι ο Πειραιάς ψήφισετο Κίνημα 
Αλλαγής ανατρέπει το πολιτικό σκηνικό και η 
κεντροαριστερά θα είναι ο πρωταγωνιστής των επόμενων εκλογών.


Η εκλογή βουλευτή της κεντροαριστεράς στον Πειραιά 
μετά από δέκα χρόνια δεν θα αποτελέσει έκπληξη.
Ο τ. Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Στέλιος Μανουσάκης, ο οποίος κατεβαίνει για πρώτη φορά στον εκλογικό στίβο, γεννήθηκε, μεγάλωσε και κατοικεί στον Πειραιά. Η ομιλία του είχε ως θέμα την ανάγκη υπέρβασης της κρίσης της πολιτικής και της οικονομίας, μέσα από ενδυνάμωση των θεσμών και τη διεύρυνση της Δημοκρατίας. Γι αυτό απέναντι στις συντηρητικές προοπτικές και τον λαϊκίστικο κυβερνητισμό, τόνισε ότι ο τόπος πρέπει να στραφεί για μια ακόμα φορά στο φιλελεύθερο και δημοκρατικό χώρο, που εκφράζει το Κίνημα Αλλαγής. Επίσης αναφέρθηκε στα θέματα της πόλης, του λιμανιού, του περιβάλλοντος και των νησιών της Περιφέρειας του Πειραιά.

Τον Στέλιο Μανουσάκη, προλόγισε ως οικοδεσπότης, ο Πρόεδρος του ΕΒΕΠ Βασίλης Κορκίδης, ο οποίος τόνισε την ουσιαστική συμβολή  του στην επιτυχή αντιμετώπιση των προβλημάτων της πόλης του Πειραιά, όπως η απομάκρυνση του ΟΚΑΝΑ από το κέντρο της πόλης, η δημιουργία του πρώτου πανελλαδικά Κέντρου Εκπαίδευσης Διαμεσολαβητών στον Πειραιά με τη συνεργασία των τριών Επαγγελματικών Επιμελητηρίων. Παρότρυνε τους παρευρισκόμενους να ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές τους πιο άξιους και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον Στέλιο Μανουσάκη.

Μεταξύ άλλων οι πρώην Υπουργοί: Σταύρος Σουμάκης, Γιώργος Ανωμερίτης, Γρηγόρης Νιώτης, Γιάννης Διαμαντίδης, Χρήστος Φωτίου, Γιάννης Μανιάτης, Δημήτρης Λιντζέρης, ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης, ο δήμαρχος Κορυδαλλού Σταύρος Κασιμάτης, ο δήμαρχος Μοσχάτου Ανδρέας Ευθυμίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Τάκης Χατζηπέρος, ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Καρύδης, οι αντιδήμαρχοι Πειραιά Παναγιώτης Αβραμίδης και Στέλιος Γαϊτανάρος και Σήφης Βουράκης, ο τ. Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης, ο τ. Δήμαρχος Δραπετσώνας Κώστας Χρονόπουλος, ο τ. Δήμαρχος Νικαίας Βασίλης Τράπαλης, η τ. Αντιδήμαρχος Πειραιά Νίτσα Βλαχοπούλου, Γιάννης Υδραίος και Δημήτρης Βρόντος, οι υποψήφιοι βουλευτές Πειραιά με το Κίνημα Αλλαγής Ρούλα Αρκαλάκη, Βασίλης Κατσαφάδος, Σταύρος Καλαμάκης, Τάκης Αθανασιάδης, ο υποψήφιος βουλευτής Β΄ Πειραιά και Γραμματέας Επικοινωνίας του Κινήματος Αλλαγής Σταμάτης Μαλέλης, ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά Δημήτρης Διαμαντίδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Κερατσινίου–Δραπετσώνας Παντελής Καμάς, ο υποψήφιος βουλευτής Λακωνίας Νίκος Σπανάκος, o πρόεδρος ΒΕΠ Ανδριανός Μιχάλαρος, ο πρόεδρος ΟΕΣΑΟΝΝΑ Παύλος Πολιτάκης, ο ΓΓ ΕΒΕΠ Δημήτρης Μαυρομιχάλης, τα μέλη του ΔΣ ΕΕΠ Γιώργος Ανδρέου και Γιώργος Χασιακής, και οι υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιώργος Τσιρίδης, Νίκος Καλαμακιώτης, Μιλτιάδης Κλαπαδάκης, Βασίλης Χρήστου και υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι Λεωνίδας Αθανασιάδης, Χρήστος Πάλλης, Γιώργος Σωπιλιάδης, Αβραμίδου Λαμπροπούλου Ανδριάνα και Δημήτρης Κατσικάρης, οι καθηγητές Πανεπιστημίου Πειραιά Κώστας Χλωμούδης και Ανδρέας Μερίκας, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Πειραιά Νίκος Μανεσιώτης, ο Γιώργος Βίτσας υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος ,ο Γραμματέας Θόδωρος Καπράλος, ο Γιώργος Καραμιζάρης Β Αντιπρόεδρος Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά , ο Γραμματέας του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Χρήστος Ηλιάδης , το μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά Γιώργος Καρατζάς , ο Νικόλαος Κανελλόπουλος τ. Γενικός Γραμματέας ΥΔΔΑΔ, ο Δημήτρης Μάτζος μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Διαμεσολάβησης, ο Λάζαρος Αλεξανδρίδης τ. Αντινομάρχης, οι τ.Δημοτικοί Σύμβουλοι Γιάννης και Γιώργος Αξαρλής και πολλοί άλλοι.