ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2018

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΟΥ Π. ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Η φετινή επέτειος του «Πολυτεχνείου», 46 χρόνια μετά, συνεχίζει να διατηρεί την επικαιρότητα των αιτημάτων μιας μεγάλης σημαντικής ιστορικής περιόδου της σύγχρονης ελληνικής ιστορίας. 
46 χρόνια μετά τον Νοέμβρη του 1973, τα αιτήματα του «Πολυτεχνείου» συνεχίζουν να είναι επίκαιρα. Άλλωστε ο αγώνας για την ελευθερία και τη δημοκρατία, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό συνιστά καθημερινή στάση και πράξη ζωής, προϋποθέτει και απαιτεί ζωντανή και ακμαία ιστορική μνήμη και ισχυρές πολιτικές πρωτοβουλίες και παραδείγματα.
Στο πλαίσιο αυτό, την Παρασκευή 16/11/2018, σας καλούμε στον χώρο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα από τη φασιστική οργάνωση της Χ.Α., στην ομώνυμη οδό Π. Φύσσα 60, στις 12:00 το μεσημέρι, με ομιλητή τον Χρήστο  Βρεττάκο, δήμαρχο Κερατσινίου – Δραπετσώνας, θέλοντας να συμβολίσουμε το ρόλο της Αυτοδιοίκησης
 στη δημοκρατία, την ελευθερία, την ανεξαρτησία και την  κοινωνική δικαιοσύνη.
Την πρωτοβουλία για την εκδήλωση πήραν ο αντιπεριφεριεάρχης Πειραιά Γ. Γαβρίλης και ο πρόεδρος της ΠΕΔΑ- δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ιωάννη Ρέντη Γ. Ιωακειμίδης. 

ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ, ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΔΗΜΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Ελ. Βενιζέλου 200, 187 56, ΚερατσίνιΤΗΛ.: 213 2074 662Email: epikoinonia@keratsini.gr