ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου 2018

Μείωση Προσωπικόυ Κ.Λ Χίου...

www.NEAPLEFSI.GR~Αναδημοσίευση

Η Λιμενική Αρχή Χίου όντας μια από τις δυσκολότερες Υπηρεσίες του Λιμενικού Σώματος, καθότι νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου που από το 2016 έγινε πύλη εισόδου παράτυπων μεταναστών, σήμερα αποτελεί το τρίτο κατά σειρά νησί που επωμίζεται το βαρύ έργο του μεταναστευτικού.
Το περιπολικά σκάφη καλούνται να προασπίσουν τα θαλάσσια σύνορα της χώρας μας αλλά και να διασώσουν ανθρώπινες ζωές όλο το εικοσιτετράωρο. Οι περιπολίες τους πολλές φορές ξεπερνούν τις δέκα ώρες, αφού εκτός από το «ΠΟΣΕΙΔΩΝΙΟ» επεμβαίνουν σε κάθε έκτακτο περιστατικό στο οποίο η συνδρομή τους κρίνεται απαραίτητη (διακομιδή ασθενών, ρυπάνσεις, αλιευτικές παραβάσεις, περιστατικά έρευνας και διάσωσης).
Οι απαιτήσεις πολλές λόγω της φύσης της εργασίας μας όμως ο κόσμος λίγος και ακόμη λιγότερος. Το πρόβλημα της έλλειψης προσωπικού οξύνεται με την κοινοποίηση των πρόσφατων μεταθέσεων αλλά και αυτών που αναμένονται να κοινοποιηθούν, φτάνοντας σε πολύ χαμηλά επίπεδα !!!!!
Αναγνωρίζουμε ότι κατά τη διάρκεια της θητείας σας και στο παρελθόν αφουγκραστήκατε τα προβλήματα και τις ιδιαιτερότητες του Λιμεναρχείου και δράσατε με ενεργό τρόπο πάνω σ’ αυτά. Σήμερα ζητούμε και πάλι την συμπαράστασή σας καλώντας σας να εξετάσετε την δυνατότητα ικανοποίησης του αιτήματος παραμονής των συναδέλφων που έχουν καταθέσει προσφυγές κατά των μεταθέσεών τους και επιθυμούν να παραμείνουν και να συνεισφέρουν από αυτές τις θέσεις στο δύσκολο και απαιτητικό έργο του Λιμενικού Σώματος στην ακριτική περιοχή μας.
Για το Δ.Σ.                                   

  Τσαλίκης Ιωάννης                                                          


  Αϊβαλιώτου Ευγενία