ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 30 Αυγούστου 2018

ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑΥΤΙΛΙΑΣ:ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΟΥ ΜΕΤΕΧΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΣΤΟ ΑΕΠ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!

 Η εφημερίδα των συντακτών~αναδημοσίευση

kouvelis-630.jpg

Φώτης ΚουβέληςΟ νέος υπουργός Ναυτιλίας Φώτης Κουβέλης | ΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ




Μετά από 21 μήνες στην καρέκλα του υπουργείου Ναυτιλίας ο Παναγιώτης Κουρουμπλής παρέδωσε σήμερα τα ηνία στον Φώτη Κουβέλη.
Κάνοντας έναν αναλυτικό απολογισμό του έργου του όλο αυτό το χρονικό διάστημα (σ.σ. ανέλαβε τον Νοέμβριο του 2016) τόνισε ότι φεύγει από το υπουργείο περήφανος γιατί το έργο που έχει συντελεστεί σε θεσμικό επίπεδο είναι μεγάλο και γιατί προσπάθησε να δικαιώσει την εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού που του ανέθεσε αυτή τη θέση.
Απευθυνόμενος στον Φώτη Κουβέλη τον χαρακτήρισε εμβληματική προσωπικότητα της Αριστεράς, με τον οποίο, όπως σημείωσε, βρέθηκαν σε διαφορετικά μετερίζια.
Δήλωσε, ωστόσο, βέβαιος ότι ο Φ. Κουβέλης μαζί με τον αναπληρωτή υπουργό Ναυτιλίας, Νεκτάριο Σαντορινιό, και τους τρεις γενικούς γραμματείς θα συνεχίσουν και θα ολοκληρώσουν την προσπάθεια αυτή, την οποία προσδιόρισε ως έργο ζωής.
Φώτης Κουβέλης, Παναγιώτης Κουρουμπλής | ΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Από την πλευρά του ο Φώτης Κουβέλης χαρακτήρισε τον απερχόμενο υπουργό συνοδοιπόρο σε πολλούς αγώνες για τη δημοκρατία και το κοινωνικό συμφέρον και τόνισε ότι προσέρχεται και αναλαμβάνει καθήκοντα με απόλυτη συνείδηση.
Εξηγώντας την απόφασή του να αναλάβει το συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, σημείωσε: «Όταν ο πρωθυπουργός μού εμπιστεύθηκε αυτή τη θέση, μού είπε ότι αυτό το υπουργείο μετέχει ενεργά στο ΑΕΠ της χώρας».
Νεκτάριος ΣαντορινιόςΝεκτάριος Σαντορινιός | ΕUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
Κλείνει ένας κύκλος και ανοίγει ένας νέος, είπε ο αναπλ. υπουργός Ναυτιλίας Νεκτάριος Σαντορινιός καλωσορίζοντας στο υπουργείο τον «φίλο και σύντροφό του» Φώτη Κουβέλη.
Μετά τη λήξης της τελετής παράδοσης - παραλαβής ο Φ. Κουβέλης με τον Ν. Σαντορινιό και τον αρχηγό του Λιμενικού Σώματος, Σταμάτη Ράπτη, αναμένεται να μεταβούν στην ακτή Ξαβερίου, όπου συνεχίζεται η μαραθώνια επιχείρηση κατάσβεσης της φωτιάς στο γκαράζ του πλοίου «Ελευθέριος Βενιζέλος».