ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

"3 χρόνια μετά το ιστορικό «ΟΧΙ» του λαού στο δημοψήφισμα, κυβέρνηση και παλαιομνημονιακά κόμματα προσυμφώνησαν σε ένα 4ο οδυνηρό μνημόνιο"!


Δελτίο Τύπου

Τρία χρόνια πέρασαν από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου του 2015 και από την προδοσία που ακολούθησε, με την ανατροπή του μεγαλοπρεπούς «ΟΧΙ» από τους εντός των συνόρων «εφιάλτες» αυτής της χώρας, με τη συνδρομή τόσο του νεομνημονιακού ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, όσο με και την στήριξη όλων των παλαιομνημονιακών κομμάτων της Βουλής (ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποτάμι). Η παραβίαση της εξεφρασμένης μέσω του δημοψηφίσματος λαϊκής βούλησης αποτέλεσε ένα μεγάλο πραξικόπημα, το οποίο άνοιξε τον δρόμο για την ψήφιση του 3ου μνημονίου, με όλες τις δραματικές συνέπειες που ακολούθησαν για την κοινωνία και τον τόπο μας.

Σήμερα, παρά τις «τυμπανοκρουσίες» της κυβέρνησης και τα ευχολόγια - «στάχτη στα μάτια του λαού» των «θεσμών» - δανειστών, ήδη έχουν «πέσει» οι υπογραφές και έχει προσυμφωνηθεί  ένα ακόμη, άκρως επώδυνο πρόγραμμα ασφυκτικής δημοσιονομικής προσαρμογής, πολύ απλά δηλαδή έχει προγραμματιστεί για να εφαρμοστεί σε βάρος της πλειονότητας των πολιτών ένα 4ο μνημόνιο.
Ο ελληνικός λαός, 3 χρόνια μετά την προδοσία και την ανατροπή με πραξικοπηματικούς όρους του ιστορικού «ΟΧΙ», καλείται να διατηρήσει νωπές τις μνήμες, να μην παρασυρθεί από την επικοινωνιακή προπαγάνδα, να δει κατάματα την πραγματικότητα, που δεν είναι άλλη από το γεγονός ότι «έδεσαν» τον λαό χειροπόδαρα μέχρι το 2060 και τον καταδίκασαν εκ των προτέρων σε μια επικίνδυνη -ακόμη και για το άμεσο μέλλον της χώρας μας- πρωτοφανή για τα παγκόσμια δεδομένα λιτότητα και να αντιδράσει.
Οι εθνικές εκλογές είναι μπροστά και όλοι και όλες μαζί έχουμε την ευκαιρία με τους αγώνες και με την ψήφο μας να καταδικάσουμε πολιτικά όσους καιροσκοπικά και για ιδία οφέλη συμφώνησαν με τους «οικονομικούς δολοφόνους» να βάλουν για πολλές δεκαετίες «ταφόπλακα» στα όνειρα και τις ελπίδες μας, στέλνοντας στα αζήτητα τις τύχες του ελληνικού λαού και κυρίως της νεολαίας του τόπου.
Το Γραφείο Τύπου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ)
5/7/2018