ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018

ΠΕΑΛΣ: Εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στο νέο Δ.Σ. της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου!

Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2018 at 14:43

Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Α/03/2018

ΠΡΟΣ:
1. Πρόεδρο Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου 
κ. ΓΑΡΟΥΦΑΛΙΑ Φώτιο
2.  Μέλη Δ.Σ. Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου

ΚΟΙΝ.:
1. Πρόεδρο ΠΟΕΠΛΣ
2. Μέλη Δ.Σ. ΠΟΕΠΛΣ


Αγαπητέ Πρόεδρε Γαρουφαλιά Φ. και μέλη του νέου Δ.Σ.,  

Με την ευκαιρία των πρόσφατων αρχαιρεσιών για την εκλογή οργάνων της Ένωσης Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Λέσβου – Λήμνου – Αγίου Ευστρατίου και της συγκρότησης σε σώμα του νέου Δ.Σ. όπου αναλάβατε την θέση του Προέδρου του Δ.Σ., εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε εσάς προσωπικά αλλά και στο σύνολο των μελών του νέου Δ.Σ. και ευχόμαστε καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο σας.

Προσβλέποντας στην εποικοδομητική συμβολή σας στα συνδικαλιστικά δρώμενα του Σώματος, είμαστε βέβαιοι για την άριστη μελλοντική συνεργασία μας. Κοινός τόπος, άλλωστε είναι η προάσπιση των συμφερόντων και η προστασία της υπηρεσιακής καθημερινότητας των συναδέλφων μας, ιδιαίτερα δε όταν εκείνοι υπηρετούν σε Υπηρεσίες που εκ προοιμίου διακρίνονται για τις ιδιαίτερες και δύσκολες συνθήκες εργασίας. 

Στο πλαίσιο αυτό και με διάθεση συνεργασίας και συνεργατικότητας, θα σταθούμε αρωγοί και συμπαραστάτες στις προσπάθειές σας. Εξάλλου είναι διαχρονικά δεδομένη η συνδρομή και η συμβολή της ΠΕΑΛΣ προς αυτή την κατεύθυνση, απόρροια της καθαρότητας των προθέσεων και των διαθέσεών μας τόσο στα υπηρεσιακά θέματα, όσο και στα συνδικαλιστικά μας δρώμενα.-

Για το Δ.Σ.
       Ο Πρόεδρος            Ο Γενικός Γραμματέας
Σπύρος ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Γιάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ