ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

24ο Καρναβάλι Δήμου Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη!


ΑΥΤΟΤΕΛΕΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ
 ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΣ ΝΙΚΑΙΑΣ – ΑΓ.Ι.ΡΕΝΤΗ
19/1/2018
                         
                                       ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 7




Αρλεκίνοι, ταχυδακτυλουργοί, ζογκλέρ δίνουν ραντεβού την Κυριακή 28 Ιανουαρίου για το άνοιγμα των εκδηλώσεων του 24ου Καρναβαλιού του Δήμου Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη.

Εργαστήρια αποκριάτικων κατασκευών, φουσκωτά παιχνίδια, κλόουν, μπαλονοκατασκευές, αλευρομουτζουρώματα, χορευτικά δρώμενα, καντάδες, ποδηλατοβόλτες μασκαράδων στις γειτονιές της πόλης και παρελάσεις αρμάτων και πληρωμάτων περιλαμβάνει το πρόγραμμα των Αποκριάτικων εκδηλώσεων που διοργανώνει ο Δήμος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη με ελεύθερη είσοδο.


Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε πλατείες και πολιτιστικούς χώρους  της πόλης και θα διαρκέσουν από τις 28 Ιανουαρίου έως τις 18 Φεβρουαρίου. Η κεντρική παρέλαση αρμάτων θα πραγματοποιηθεί στη Νίκαια την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου και στον Αγ. Ι. Ρέντη στις 18 Φεβρουαρίου.
Ο Δήμαρχος Νίκαιας- Αγ. Ι. Ρέντη Γιώργος Ιωακειμίδης επισημαίνει:

«Αξιοποιώντας τα εργαστήρια των ΚΑΠΗ του Δήμου και σε συνεργασία με τα τμήματα της Διεύθυνσης Αθλητισμού διοργανώνουμε και φέτος ένα πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων αφιερωμένο στα παιδιά. Στόχος μας να ενθαρρύνουμε τη φαντασία αλλά και τη δημιουργική έκφραση των μικρών μας φίλων μέσα από δράσεις ξεγνοιασιάς και κεφιού.
Παράλληλα θα γίνουν αποκριάτικα δρώμενα, μικρές παρελάσεις στις γειτονιές της πόλης φέρνοντας τη χαρά της Αποκριάς σε μικρούς και μεγάλους και μουσικές εκδηλώσεις. Κατανοώντας τις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που βιώνει ελληνική οικογένεια όλες οι εκδηλώσεις μας είναι και φέτος δωρεάν. Στόχος μας είναι για μια ακόμα χρονιά να αποτελέσει η πόλη μας την πιο αξιόπιστη πρόταση οικογενειακής ψυχαγωγίας».

Χορηγοί επικοινωνίας: ΕΡΤ, Πρώτο Πρόγραμμα και ΕΡΑ ΣΠΟΡ
Σας επισυνάπτουμε αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων.