ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2017

Καλό ταξίδι Δημήτρη!

Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος

15:28
http://www.enikos.gr αναδημοσίευση
Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 47 ετών άφησε σήμερα ο δημοσιογράφος Δημήτρης Αλειφερόπουλος, ο οποίος νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας.
Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος ήταν επί σειρά ετών πολιτικός και κοινοβουλευτικός συντάκτης. Ο εξαίρετος συνάδελφος άνηκε επί χρόνια στο δυναμικό του ALPHA, είχε εργαστεί στο Real Media Group και σε άλλα Μέσα, ενώ το τελευταίο διάστημα εργαζόταν στην εφημερίδα "Δημοκρατία".
Ο Δημήτρης Αλειφερόπουλος ήταν πατέρας δύο παιδιών.
Την οδύνη του για τον πρόωρο θάνατο του δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ Δημήτρη Αλειφερόπουλου εξέφρασε ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης με την ακόλουθη δήλωσή του: «Είναι μεγάλη η οδύνη της απώλειας του Δημήτρη Αλειφερόπουλου, ενός νέου ανθρώπου, συζύγου και πατέρα, τον οποίο γνώρισα προσωπικά μέσα από την καθημερινή παρουσία του στη Βουλή ως δημοσιογράφου του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ. Ήταν ένας άοκνος εργάτης της ενημέρωσης, την οποία υπηρετούσε με επαγγελματισμό και ευπρέπεια, αλλά προπάντων ένας ευγενής άνθρωπος που σε κέρδιζε με την καλλιέργεια, τη σεμνότητα και τη θετική του διάθεση. Τα συλλυπητήριά μου στη σύζυγό του και τους οικείους του».