ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 26 Δεκεμβρίου 2017

"Η ΕΚΡΗΞΗ του υπεύθυνου τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκου Λαγκαδιανού για «το χάλι στο οποίο έχει εγκαταλειφθεί η Σαρωνίδα τα τελευταία 24ωρα»!

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

http://www.notioanatolika.gr

www.limenikanea.gr-αναδημοσίευση



Μια εφιαλτική κατάσταση για τα όσα συμβαίνουν στη Σαρωνίδα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, περιγράφει στο προφίλ του στο facebook ο υπεύθυνος τύπου του Λιμενικού Σώματος, αντιπλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός.


Ο ανώτεροςς αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, εκφράζει την οργή του απευθυνόμενος τόσο στον Δήμο Σαρωνικού όσο και στον ΔΕΔΔΗΕ.

«Χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, χωρίς τηλέφωνα με μικρά παιδιά άρρωστα στο σπίτι και με κατεβασμένα τηλέφωνα στα αρμόδια Γραφεία, επηρεασμένοι όλοι σας από τη Χριστουγεννιάτικη ραστώνη... Ουδείς ενδιαφέρεται, προφανώς διότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο... », γράφει ο κ. Λαγκαδιανός.
Και το ίδιο εξοργισμένος, συνεχίζει: «Και μην σπεύσετε να κάνετε μπαλάκι τις ευθύνες σας διότι όλοι σας γνωρίζετε ότι η κατάσταση στην περιοχή μας, είναι το ίδιο άθλια επαναλαμβανόμενη σε κάθε κύμα έντονης κακοκαιρίας ή καύσωνα... Οφείλατε να είχατε πράξει τα δέοντα εκ της θέσης σας... Ντροπή και αίσχος...!!!».

Το γεγονός ότι ένας αξιωματικός και μάλιστα προβεβλημένος φτάνει στο σημείο να γράψει σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράσει την οργή του, σημαίνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Σαρωνίδασ έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση του αντιπλοιάρχου Λαγκαδιανού: