ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Πέμπτη 20 Ιουλίου 2017

Ικανοποίηση του αιτήματος της ΠΕΑΛΣ για την ενίσχυση του Παιδικού Σταθμού ΛΣ σε προσωπικό!


Αριθμ. Πρωτ.: Φ.100/Α/107/17


Με την από 05-07-2017 παρέμβασή μας είχαμε κάνει εκτενή αναφορά στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε σχετικά με τις περιορισμένες εγγραφές που πραγματοποιήθηκαν στον Παιδικό Σταθμό ΛΣ, καθώς ο αριθμός των παιδιών που μπορούν να φιλοξενηθούν σχετίζεται ευθέως με τον αριθμό των εκεί υπηρετούντων στελεχών, κι ως εκ τούτου είχαμε αιτηθεί τη ενίσχυσή του σε ανθρώπινο δυναμικό κατάλληλης ή παρεμφερούς ειδικότητας.

Με ικανοποίηση ενημερωθήκαμε ότι το αίτημά μας έγινε αποδεκτό και προχωρά πλέον η διαδικασία για την προσθήκη στο δυναμικό του Παιδικού Σταθμού Λ.Σ. τριών στελεχών με ανάλογο γνωστικό πεδίο, οι δύο εκ των οποίων θα παρουσιαστούν μέχρι το τέλος Ιουλίου και το τρίτο πιθανώς περί τα τέλη Αυγούστου.

Με τον τρόπο αυτό, υπερκεράζεται ένα σημαντικό εμπόδιο καθιστώντας πλέον εφικτή τόσο την ικανοποίηση μεγαλύτερου αριθμού αιτημάτων των συναδέλφων για την εγγραφή των παιδιών τους στον Παιδικό Σταθμό Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.. όσο και την ακόμα πιο εύρυθμη λειτουργία του σταθμού. 

Για την ΠΕΑΛΣ κύριος στόχος παραμένει η συμβολή μας στην εξεύρεση λύσεων και η μέγιστη αξιοποίηση κάθε παροχής – διοικητικής μέριμνας που μπορεί να προσφερθεί προς όφελος των Αξιωματικών Λ.Σ. αλλά και του συνόλου του προσωπικού.

Για το Δ.Σ.
      Ο Πρόεδρος                    Ο Γενικός Γραμματέας
Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ    Ιωάννης ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ