ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Τραυματισμός 11χρονης σε θαλάσσιο σπορ στην Κρήτη!

Η Εφημερίδα των Συντακτών-Αναδημοσίευση

ploio-limenikou.jpg

Σκάφος του Λιμενικού στην ΚρήτηΕUROKINISSI
Ένα κορίτσι 11 χρόνων, που έκανε διακοπές στην Κρήτη μαζί με την οικογένειά της, τραυματίστηκε στο κεφάλι κατά τη διάρκεια θαλάσσιου παιχνιδιού (θαλάσσιος καναπές) στη περιοχή Ανισσαρά.

Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι του Σαββάτου και ενημερώθηκε γι' αυτό το Β' Λιμενικό Τμήμα Χερσονήσου του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ηρακλείου, από υπεύθυνο θαλάσσιων μέσων αναψυχής.
Σύμφωνα με το Λιμενικό, κατά τη διάρκεια εκτέλεσης θαλασσίου μέσου αναψυχής (θαλάσσιος καναπές) με το ταχύπλοο σκάφος «ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», στο οποίο έπαιρναν μέρος η 11χρονη μαζί με τις δύο ανήλικες αδερφές της, με τη συγκατάθεση των γονιών τους, μετά από ανατροπή του θαλασσίου καναπέ, η 11χρονη τραυματίστηκε στο κεφάλι και πιο συγκεκριμένα δίπλα από το μάτι, από τον αγκώνα της μίας αδερφής της.
Άμεσα μεταφέρθηκε με ιδιωτικό μέσο στο Ιατρικό Κέντρο Χερσονήσου και στη συνέχεια διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου, για περαιτέρω ιατρικό έλεγχο, όπου παραμένει νοσηλευόμενη.
Από τη Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθη ο χειριστής του θαλασσίου μέσου αναψυχής, ο οποίος μετά από εντολή του εισαγγελέα, αφέθηκε ελεύθερος