ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Σάββατο 20 Μαΐου 2017

ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΠΕΑΛΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΜΕΛΗ ΔΣ ΧΡΥΣΙΝΑ ΚΑΙ ΦΥΚΑ : Η απουσία σας χρήζει εξηγήσεων!! Η συμμετοχή μας στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας αποτελεί σπουδαίο λόγο και ύψιστη εντολή – υποχρέωση που έχουμε απ΄ τα μέλη μας!!

Σάββατο, 20 Μαΐου 2017                   www.limenikanea.gr

αναδημοσίευση
Πειραιάς, 18-05-2017
Αριθμ. Πρωτ.: Φ.200/Ε/74/17

ΠΡΟΣ: 
α) κ. ΧΡΥΣΙΝΑ Γεώργιο, μέλος Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ
β) κ. ΦΥΚΑ Γεώργιο, μέλος Δ.Σ. ΠΕΑΛΣ

ΚΟΙΝ.:
Μέλη Δ.Σ.

ΕΓΓΡΑΦΗ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ

1. Όπως γνωρίζετε η συμμετοχή μας στην πανελλαδική ένστολη διαμαρτυρία των Σωμάτων Ασφαλείας στην Πλατεία Κολοκοτρώνη την 17/05/2017 αποτελεί σπουδαίο λόγο και ύψιστη εντολή – υποχρέωση που έχουμε απ΄ τα μέλη μας για την προάσπιση των θεμελιωδών εργασιακών δικαιωμάτων τους. 
2. Ειδικότερα η παρουσία του Δ.Σ. της Ένωσης στην ανωτέρω ένστολη διαμαρτυρία των στελεχών Σ.Α. και Ε.Δ. ήταν επιτακτική – λαμβάνοντας υπόψη την δυσκολία των μελών μας να συμμετάσχουν (απεργία πλοίων – ΜΜΜ, φόρτο εργασίας) – και η απουσία σας για μια ακόμη φορά, προκάλεσε δυσμενή σχόλια και δυσαρέσκεια. 
3. Μετά τα παραπάνω βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να σας υπενθυμίσω το άρθρο 2 του Καταστατικού της ΠΕΑΛΣ και το άρθρο 3 παρ. 3 και 8 του Καταστατικού της ΠΕΑΛΣ και να σας ενημερώσω ότι στο επόμενο Δ.Σ. θα ζητηθούν εξηγήσεις για την απουσία σας προκειμένου το Δ.Σ. αποφανθεί για την εισήγηση ή μη ενόψει της επικείμενης Γενικής Συνέλευσης περί επιβολής πειθαρχικής ποινής οι οποίες σύμφωνα με το άρθρο 12 παρ. 2 είναι η σύσταση, η προσωρινή αποβολή διάρκειας μέχρι ενός έτους και η οριστική αποβολή.
Ο Πρόεδρος

Σπυρίδων Π. ΠΑΣΣΑΚΟΣ
Πλοίαρχος Λ.Σ