ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΜΑΣ!

To PEIRATIKO REPORTAZ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

Τρίτη 18 Απριλίου 2017

Απέραντη θλίψη-Θρηνούν οι λιμενικοί!

http://www.lesvospost.com- αναδημοσίευση

Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017

Αύριο το τελευταίο αντίο με στρατιωτικές τιμές στον Παναγιώτη-Π.Α.Θ θα μεταφέρει συναδέλφους του από τον Πειραιά

Απέραντη θλίψη επικρατεί σε όλη την Λέσβο και όχι μόνο από χτες με το άκουσμα του αδίκου και ξαφνικού θανάτου του 42χρονου λιμενικού Παναγιώτη Κυμουρη.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες σήμερα ο παιδικός φίλος του Παναγιώτη με την παρουσία γιατρού είπε τα δυσάρεστα μαντάτα στους δυο χαροκαμένους γονείς, βυθίζοντας τους στην θλίψη, καθώς μέχρι χτες ήξεραν μόνο ότι ο Παναγιώτης τους είναι βαριά στην εντατική..

Όπως έγινε γνωστό, ο 42χρονος θα κηδευτεί με στρατιωτικές τιμές και αγήματα.

Η τελετή για τον Παναγιώτη Κυμουρη θα γίνει αύριο Λαμπροτριτη 18/04 στις 17:00 στο Μεσαγρο Γέρας και στην κηδεία του αναμένεται να παραβρεθούν πλήθος κόσμου από όλη την Λέσβο αλλά και την Αθήνα..

Σύμφωνα με πληροφορίες μας στην κηδεία θα παραβρεθεί σύσσωμη η τοπική ηγεσία του Λιμενικού Σώματος αλλά και αντιπροσωπεία από το αρχηγείο του Λ.Σ. 

Όπως αναφέρουν πολλοί συνάδελφοι του Παναγιώτη το λιμενικό σώμα θα διαθέσει Πλοίο Ανοιχτής Θαλάσσης για την μεταφορά εκατοντάδων συναδέλφων, φίλων αλλά και λιμενικούς από την Αθήνα προς την Λέσβο.. Το πλοίο αναμένεται να αναχωρήσει από το Πειραιά αύριο στις 06:00 το πρωί.

Συγκλονίζει η επιθυμία της οικογενείας:

«Θέλουμε αντί για στεφάνι στο παιδί μας, να δώσει όποιος μπορεί και όσα χρήματα θέλει για να ενισχυθεί το Καρδιολογικό Τμήμα του Νοσοκομείου Μυτιλήνης και να γίνει ένα σύγχρονο Αιμοδυναμικό Κέντρο. Ίσως να σώζονται έτσι οι ζωές των συνανθρώπων μας…» 

Το τραγικό αναπάντεχο τέλος…

Ο 42χρονος υπηρετούσε στο Λιμεναρχείο Μυτιλήνης, και συγκεκριμένα στην δίωξη ναρκωτικών έχοντας υπό την εποπτεία του τον σκύλο του λιμενικού σώματος με τις τόσο μεγάλες επιτυχίες το τελευταίο διάστημα..

Δυστυχώς η μοίρα του επιφύλασσε τραγικό τέλος καθώς την Μ. Παρασκευή οδηγώντας το αυτοκίνητό και μετά την στροφή στο φούρνο Γενιτσαριωτη στην Μυτιλήνη, ξαφνικά η καρδία του σταμάτησε να χτυπά με αποτέλεσμα να τρακάρει πάνω σε ένα στύλο της ΔΕΗ.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στο αυτοκίνητο του βρέθηκε και ο πιστός σκύλος του στο Λ.Σ τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες είχε βγάλει λίγο πριν γίνει το μοιραίο έξω για την καθιερωμένη βόλτα του…

Κατά την μεταφορά του στο νοσοκομείο της Μυτιλήνης είχε "φύγει" , όταν ξαφνικά, μετά από προσπάθειες των γιατρών, ξαναγύρισε στη ζωή, δίνοντας ελπίδα σε όλα τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Μετά από ενα κρίσιμο 24ωρο δίνοντας μάχη με την ζωή στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Μυτιλήνης δεν τα κατάφερε και άφησε την τελευταία του πνοή την Κυριακή του Πασχα, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και τους φίλους του, αλλά και τους συναδέλφους του στο Λιμεναρχείο της Μυτιλήνης.

Οι λιμενικοί συνάδελφοί του, η ηγεσία, ο λιμενάρχης, ο αρχίατρος του Λ.Σ , οι κάτοικοι, συγγενείς και φίλοι δεν μπορούν να πιστέψουν ακόμα πως χάθηκε ένα νέο παλικάρι μόλις 42 ετών…

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης «ξαφνικά» μετά από τις αναρτήσεις για το καθιερωμένο παραδοσιακό Πάσχα στην Λέσβο βάφτηκαν με μαύρο φόντο και μηνύματα λύπης…

Καλό παράδεισο φίλε όλης της Λέσβου............ Να είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει....

ΑΝΤΊΟ ΠΑΝΑΓΙΏΤΗ